,

Brug af en die

Fleste os har dem, og vi kan slet ikke undvære dem længere. Jeg taler om dies ja. Det er altid dejligt og sjovt når man kan bruge sine dies på andre måder, end kun at skære. I dag vil jeg vise jer hvordan jeg har brugt en die, til 4 meget forskellige kort.

Jeg valgte at bruge en die fra Memory Box – Prim Poppy, for mine kort.

TDØ_MB_primpoppy

Det første kort jeg vil vise jer, har jeg brugt det negative af selve dien til at lave et skabelon, så jeg kunne lave lidt akvarel maling. Jeg holdte selve skabelonen ned med post-it tape, og brugte Distress Inks til at male blomsten med. Til at give lidt mere løst look, har jeg brugt de samme farver fra blomsten til baggrunden.

SE OGSÅ: TIP – FIND GODE BASISDIES TIL KORT

TDØ_poppy1

Materialer:

 • Akvarel papir
 • Distress Inks – Barn Door, Fired Brick,Peeled Paint og Walnut Stain
 • Die fra Simon Says Stamp – Wishing
 • Stempel fra Simon Says Stamp – Sending and Wishing
 • Palietter fra Pretty Pink Posh – Sparkling Clear 10, 6 og 4 mm.
 • Versafine Onyx Black

Til dette kort har jeg brugt det positive fra selve dien fra tidligere kort. Men denne gang farvede jeg blomsten med Copic’s. Hvis man har brug for et hurtig kort, så er dette kort en mulighed, da du altid kan die cutte blomsten og have nogle klar..

TDØ_poppy2

Materialer:

 • Die fra Pretty Pink Posh – Stitched Borders 2
 • Stempel fra Hero Arts – Congrats
 • Simon Says Stamp – Hvidt Embossing pulver
 • VersaMark
 • Copic

Her er en anden måde at bruge det negative af sine die. Jeg brugte gesso og gelatos for baggrunden. Die cuttede blomsten og kom 3D tape bag på til at give interesse. Også en sjov måde til at lave et hurtigt kort, når du har baggrunde klar.

TDØ_poppy3

Materialer:

 • Gesso
 • Gelatos
 • Die Pretty Pink Posh – Stitched Duo 3
 • Stempel fra Altenew – Halftone Hello
 • Versamark
 • Hero Arts – Sølv Embossing pulver

Og for det allersidste kort jeg har lavet for jer i dag, har jeg brugt det positive af det tidligere kort. Men jeg har også brugt den samme die og embosset den. Dette kort har mange lag, men det er også en god måde at bruge sine rester på .

TDØ_poppy4

Materialer:

 • Die fra Mama Elephant – Smile
 • Design papir fra My Mind’s Eye – The sweetest thing – Tangerine
 • Foil papir fra DCWV – The foiled cardstock stack
 • Tråd fra Lawn Fawn – Pink Lemonade

Det var alt for mig i dag. Jeg håber at jeg har givet jer lidt inspiration til at kigge på jeres die på andre måder.


Posted

Translate »