Brug dine scraps

Stashbusting i papirhobby

0 757

Pinterest er virkelig en god hjemmeside at hente inspiration. Jeg havde brug for noget inspiration til hvad jeg kunne bruge mine mange papirstrimler til, som jeg har tilbage efter diverse projekter.

Type projekt: Use your scraps
Stilart: Clean and simple, grunge, vintage
Teknikker brugt: Stamping, sewing
Hovedfarve: Tea dye
Redskaber: Symaskine
Medium: Ranger Distress Ink

På Pinterest fandt jeg en pin med papirstrimler der var blevet syet til flæser, og jeg tænkte det straks det var en virkelig god ide. Derfor besluttede jeg mig for at prøve kræfter med det. Resultatet er jeg blevet virkelig glad for, og tænker at disse papirsflæser kan bruges til rigtigt mange projekter, og når de først er syet, kan man gøre ved dem hvad man vil, for exempel stemple eller embosse på dem.

Den papirsflæse jeg så billede af var “bare” i et lag, men tænkte jeg gerne ville lave mine i 2 lag, så jeg startede med at skære en bunke strimler af noget tea dyed papir.

Herefter fandt jeg en nogle forskellige Distress inks frem og farvede nogle af papirsstrimlerne.

Herefter var det videre til symaskinen, jeg valgte at bruge en mørk gylden farve og en hvid tråd, da det personligt er disse to farver jeg bruger mest når jeg fx laver journals, hvor jeg tænker disse flæser kommer til at spille ind i fremtiden.

Flæserne har jeg syget med zigzag modsat det billede jeg så på Pinterest hvor personen havde syet det med single stitch, mit foretrukne sting er zigzag og det jeg bruger mest i mine projekter, derudover tænker jeg at når jeg vil bruge disse flæser i et projekt vil jeg sy dem fast med single stitch, eller måske double stitch. Allerede nu har jeg nogle ideer i tankerne til hvor jeg kunne bruge disse flæser.

DOG vil jeg sige det er svært at stoppe når man først er kommet i gang med at sy disse flæser. Men bonus er at nu har jeg nye materialer udfra noget jeg normalt ville smide ud.

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang.

KreaTive hilsner Ria-K.

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »