BRYLLUP – BORDKORT TIL ALLE

0 1,324

Sidste gang handlede det om vores bryllupsinvitationer. Og når man efterfølgende ved, hvem som kommer til festen, er det på tide at få gang i bordkortene. Til vores bryllup holdt vi en rød tråd hele vejen igennem, hvorfor vores bordkort var meget inspirerede af invitationerne. Dog var det mit krav, at de skulle være betydeligt hurtigere at lave end invitationerne. Til slut får I en sneak peek af borddækningen.

Til basen af bordkortene brugte jeg Lawn Fawn’s “Small Stitched Rectangles” dies. Her passede den 2. største die perfekt til bordbort størrelse. Med min bonefolder lavede jeg en scorelinje midt på karton basen. Jeg bruger altid mit Martha Stewart cutting board til at lave scorelinjer med. Det er faktisk sjældent jeg tager mit scoreboard frem.

PKL_IMG_1728

Til at stemple navnene på, valgte jeg ligesom på invitationerne, at bruge Clearly Besotted Stamps stempel og die sæt “Basic Banners”. De har sådan en god størrelse, hvilket gør dem nemme at kombinere med andre tekststempler.

Her blev først die-cuttet en masse bannere i hvidt karton. Herefter stemplede jeg banner-rammen med hjælp fra min Fiskars Stamping Press. Navnene har jeg stemplet med Lawn Fawn’s alfabet “Clarie’s ABCs”. Til bannerne brugte jeg stempelsværten Hero Arts Shadow Ink “Soft Granite”. Bannerne er til slut blevet påsat med 3D puder, for at skabe dimension.

PKL_IMG_1730

Til at pynte bordkortene med har jeg brugt Clearly Besotted Stamps stempel og diesæt “Leafy Accents”. Min lillesøster var en kæmpe hjælp, da hun styrede Big Shot’en med sikker hånd og fik die-cuttet til den helt store guld medalje.

Alle bladrankerne er blevet stemplet med Hero Arts Shadow Ink “Grape Juice”. Her brugte jeg atter min Fiskars Stamping Press, da den er kanon god til at hjælpe med præcis stempling. Særligt, når man skal ramme så detaljerede die-cuts.

PKL_IMG_1729

Alle bladranker blev efterfølgende klippet i 2 stykker. Dette var for at kunne placere alle bladene strategisk på bordkortet. Og da banneret ville skjule de afklippede ender, ville ingen vide til det.

PKL_IMG_1731

Til sidst er det bare at få samlet alle stykkerne og få sat banneret på. I den venstre side af bordkortet har jeg sørget for at spidsen af bladranken kan trækkes frem foran banneret. Dette, ud over 3D puderne på banneret, er også med til at skabe dimension og dybde.

PKL_IMG_1734

Undervejs i processen holdt jeg bordkortene samlet i bundter med et hårelastik. Det hjalp med at holde kartonet foldet sammen, så de holdt sig i form.

PKL_IMG_1735

Så blev de alle sammen færdige og nu klar til at blive sat på bordene til brylluppet.

Den allersidste detalje på bordkortene er de små hvide prikker. Disse er lavet med Irresistible Pico Embellisher i farven “Wedding Dress”.

Efterfølgende lavede jeg faktisk mit og Thomas’s bordkort om. Blev enig med mig selv om, at der skulle stå Brud og Brudgom istedet. Sådan kan det gå, når man ikke kan blive enig med sig selv.

 

Her er lidt stemningsbilleder fra bordene. Der var trangt med pladsen på bordene med alle de vinglas, men det så fantastisk flot ud med blomsterdekoration omringet af en harmonisk cirkel af glas.

PKL_IMG_3930_1

 

PKL_IMG_3929_1

På billederne kan I lige skimte vores menu-kort. Dem og vores vin-folder, vil jeg vise jer næste gang.

Andre inspirerende bryllupsartikler:

Jeg er ikke blevet betalt eller sponsoreret på nogen vis vedrørende materialer.

Dette er kun min egne personlige meninger og holdninger.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More