, ,

Bryllupseske

Sensommer og samfunnet er i ferd med å åpne opp igjen, det betyr muligheter for sammenkomster og brylluper. Deilig å kjenne på en liten form for normalitet igjen. Jeg har funnet frem noen prosjekter jeg har vist tidligere, men samlet de her for litt inspirasjon til ditt neste kort eller prosjekt med bryllup som tema.

Hvis du har tid og lyst kan du jo brette en gaveeske til brudeparet, for eksempel en hestesko. Denne har jeg brettet og tilpasset etter egne mål. Det ble en veldig romantisk eske med litt chabby chic preg.

Denne hesteskoen brettet jeg og presenterte her i 2018, du finner hele innlegget  her

Oppi her er det plass til et gavekort eller kontanter, smykker etc. Jeg har vært raus med blomster, hvit gesso og perlesnor her.

Det er lag på lag med papirer, metallpynt, perler, hugsnug og akrylpynt har fått en dæsj med litt hvit gesso på. Små hvite duer som passer perfekt til bryllup.

Svertet kantene før jeg hadde på hvit gesso. Ser også lagene her med ark og perler.

Her har jeg brettet en kurv i klare og sterke farger. Liker kombinasjonen av hvit, sort og rød. Denne kurven presenterte jeg i bloggen min i 2017. Du finner innlegget her 

Toppen av lokket er bygget opp lag på lag, og avrundet med litt vatt/bomull som jeg har stiftet litt tyll over.  Da blir det litt ulik høyde på blomstene som igjen gir en fin finish. Blomstene er i ulike størrelser, varianter og farger sammen med metallpynt og perler. Har også brukt litt swirl og akrylhjerter.

Det er god plass i kruven til gavekort, kontanter, smykker etc. Flere bilder og detaljer finner du i linken.

Ikke ofte jeg lager så enkle kort, føler alltid at jeg mangler noe. Men det gjør ikke det. Må bare bli fortrolig med det enkle og. Det blir vel så lekkert som et kort med mye pynt. Stanset ut to hjerter i gull, klippet til to hjerter i rød mosegummi med glitter. Tekst og halvperler i gull.
Innlegget med flere bilder finner du her

Det siste jeg vil vise er dette kortet her hvor jeg har klippet ut dette paret fra et designer ark, brukt det som hovedmotiv på kortet. Pyntet enkelt, latt motivet få god plass. Jeg har brukt litt glitterlim i foldene og skyggene på motivet. Flere bilder på dette kortet kan du finne her

Håper fant litt inspirasjon til bryllupskort.

Translate »