BRYLLUPSKORT I GRØNT

0 949

I månedene fremover nå så er det mange som gifter seg. Mitt kort i duse grønnfarger er laget på bestilling for min bror og ønsket var et kort i lyse farger. Da var det bare å bla seg gjennom mappen med mønster ark og valget falt på et Pion ark fra noen år tilbake. Og så har jeg funnet frem mange fine dies for å bygge opp bildet på fremsiden.

Type prosjekt: Kort
Kort Anledning: Bryllup
Stilart: Romantisk
Pynt/dekor : Forskjellige blomster, diecut
Hovedfarge: Lyse grønn
Utstyr som er brukt: Big shot, dies fra Spellbinders, Joy`s og Papirdesign, limpistol, skjærebrett, stempel og stempel pute. Bilde fra StudioLight

Bakom bildet så har jeg bygget det opp med store dies  fra Spellbinders og brukt 3D puter mellom lagene.
Mønster arket og den lyse grønne kartongen har jeg svertet med brunt og så brukt en kant skrape på alle sidene etterpå. Diecut borden i mørke grønt er montert under kartongen. Teksten Kjære brudepar er kuttet ut i 3 farger, svart, offhvit og mørkegrønn kartong. De er så limt sammen litt forskjøvet for at alle fargene skulle vises. Pyntet med roser fra papirdesign, småblomster og roseknupper fra Wild Orchid og blomster frø fra Kort og Godt.

Inni kortet har jeg gjentatt den ene diesen fra Spellbinders på begge sider. Bakom den lysegrønne med stempeltekst, så kan det legges en pengegave.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More