BRYLLUPSKORT

0 901

Sommer er ofte tid for bryllup, og det er jo så utrolig hyggelig å lage et kort til feiringen av kjærligheten. Nøytrale farger bruker jeg ofte til disse kortene, og blonder er et must.

Type prosjekt: Bryllupskort
Stilart: Romantisk
Teknikker: Lag på lag
Teknikker brukt: Distress på kanten, dies som kortbase
Pynt/dekor: Blomster, dies, blonder
Utstyr som er brukt: BigShot, pregekniv, lim (flytende og bånd) limputer, Distress ink og Dies.

Jeg har fått kjøpt meg en utrolig fin dies som jeg fikk brukt for første gang her, og denne her vil jeg bli glad i tror jeg. Den er i tre deler, og de kan kombineres til mange varianter med sirkler og blonder.

På bildet under her, så ser du forsiden litt mer i detalj og du kan se hvordan jeg har bygget opp kortet. Bildet med duene er bygget opp med limputer.

Innsiden er også dekorert med diesen og de samme arken. Det er en stor dies som jeg har brukt for å lage kortbasen. Jeg kutter arket i passe størrelse og folder det i midten. Så fester jeg på disen med washi tape, og passer på at litt av kutte kanten kommer innenfor på siden nærmest bretten. Da får jeg et kort som henger sammen i siden med en fin form. Dette kan du gjøre med alle store dies som du tenker kan passe til et kort.

På baksiden har jeg laget en lomme med plass til et gavekort og en håndskrevet hilsen. Man trenger ikke å alltid ha det på innsiden som jeg vanligvis har gjort.

Korter er laget i ark fra Maja Design og det er fint å ha ark som lett lar seg kombinere når du bygger kortet lag på lag. Selv om det er mønster på alle arkene, så går de fint sammen i farger og gir et rolig inntrykk.

Håper du ble inspirert og kanskje finner du noen stor dies du har som du kan bruke som kortbaser.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More