BUJO MEETS MIXED MEDIA – ART JOURNAL

2 916
Type projekt: Journal, just for fun, mixed media
Anledning: Just for fun
Stilart: mixed media, art journal
Teknikker brugt:stamping, embossing, coloring
Hovedfarve: Lilla, blå, jordfarver, gold og sort
Udstyr som er brugt: stamps, acrylic block, saks, hobbykniv, heat gun, blending tool
Medium som er brugt: Distress oxide inks, peerless watercolors mixed with a bit of water, archival black ink, faber castell polychromos, Gesso
I noget tid nu har Bullet Journaling været meget populært, og jeg har også selv en bullet journal, men med 2 børn på 2 år og 6 måneder er det ikke nemt at sætte sig ned og finde tiden til hver måned at arbejde i min bujo. Derfor købte jeg en almindelig kalender men fandt hurtigt ud af at den simpelthen var for kedelig for mig. Jeg kiggede kalenderen igennem og hev alle de sider ud jeg ikke havde brug for = mere plads.
Derefter frigjorde jeg for- og bagsiden og de 2 medfølgende telefonlister, af kalenderen og dækkede bagsiden på hver enkelt med gesso.
Nu har jeg så 4 sider til at art journal på. Jeg besluttede meget naturligt at starte med forsiden af kalenderen, og gik alle mine stempler igennem. jeg fandt frem til at jeg ønskede et fugle, guld/jordfarvede udseende og begyndte at stemple og embosse med guld.
Nu da jeg havde min sorte sværet fremme besluttede jeg at stemple “Happy Birthday” på datoen for en jeg kender har fødselsdag, på vores døtres fødselsdage stemplede jeg også deres stjernetegn ind. Da jeg skulle stemple min venindes datters fødselsdag ind lavede jeg en fejl, jeg stemplede på den forkerte dato. Fejl sker og jeg dækkede den op med Gesso og brugte smooching teknikken sammen med 2 af mine peerless watercolors og embossede de samme cirkler i samme guld som der er på forsiden, herefter stemplede jeg teksten “Life does not have to be perfect to be wonderful” samt et “par” prikker

Udover “Happy Birthday” og stjernetegn har jeg også stemplet andre motiver der relatere til den givne dag, f.eks. Halloween, jul, nytår og andre højtider og minde dage vi har.

Forsiden endte med at se ud som vist nedenfor, grunden til jeg ikke har skrevet 2019 på forsiden er så jeg, hvis jeg skulle få lyst, kan bruge den igen en anden gang. Jeg er ikke helt tilfreds, men har dog valgt at bruge den alligevel. Jeg kan jo “bare” lave en ny, når jeg bliver helt træt af den.

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang.

KreaTive hilsner Ria-K.

close
2 kommentarer
  1. Jette Jensen skriver

    Fint og godt du kunne gøre den mere personlig 😀

    1. Ria-Kirstine Mølgaard skriver

      Tak Jette. Det er rart at kunne gøre ens kalender mere personlig uden at skulle bruge oceaner af tid som jeg pt ikke har

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More