BULLET JOURNAL SPREAD

0 1,964

Nu har vi precis gått in i oktober och i min Bullet journal har jag valt Halloweentema på hela månaden. En bullet journal kan man dekorera precis som man vill och om man som jag inte är så bra på att rita på frihand går det utmärkt att använda sig av stämplar.

Type prosjekt:  Bullet journal spread
Stilart:  barnslig halloween
Teknikker bruk:  Stämpla och färgläggning
Hovedfarge:  Svart, lila och gul
Utstyr som er brukt: Stämplar och färgpennor (polychromos), linjal, svart penna med tunn spets, stämpelfärg och akrylblock.

Oktober börjar på en tisdag och jag brukar låta veckan börja på den dagen som månaden, så därför börjar mitt spread på en tisdag med oktober 1. En bullet journal har små prickar så om man som jag gillar raka linjer så är det enkelt att göra helt raka streck. Jag börjar med att markera lite vart mina dagar ska vara och sedan stämplar jag, för jag vill att stämpeltrycket ska vara ovanpå veckodagarna.

Vad man vill ha med i sin Bullet journal är ju helt individuellt, jag har en “Att göra” lista samt en ruta för veckans blogginlägg. Utöver det gör jag olika från vecka till vecka.

Jag har färglagt med Polychromos för jag tycker de är sköna att rita med och de lyser inte igenom på baksidan. På mitt spread har jag ganska många tomma ställen där jag under veckan kan göra lite doodles om andan faller på.

Notera att på lördag är det World Card Making Day och jag hoppas att du är med oss och skapar då.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More