,

Bursdagskort til dame

Fridag i Norge og øs pøs regn og herlig scrappevær. Bursdagskortet som jeg viser i dag er en rosa drøm, med cupcake, håndlagede blomster og nydelig ark fra Prima. Jeg har fått prøvd ut og koset meg med nye teknikker som jeg har lært meg, både med fargelegging og blomsterlaging.


Type projekt: Feminint kort
Anledning: Bursdag eller bare en liten oppmerksomhet
Stilart: Romantisk og feminint
Teknikker brukt: Dies og matchende stempler, fargelegging med copic, håndlagede blomster.
Hovedfarge: rosa, cream og hvitt
Utstyr som er brukt: Misti, Big Shot, Distress ink, Heartfelt Creations dies og stempler, Kort og Godt stempler, Prima mønsterark, , Nuevo glitter, osteklut, Archival ink og Wink of Stella pen.
Inspirasjon: Kurs fra “Kit and Clowder” og tutorials fra “Heartfelt Creations


Dette er ikke et raskt kort å lage, men hvis du har motivet og blomstene klare så er det raskt å sette sammen. Blomstene som jeg har brukt er Classic Rose fra Heartfelt Creation. De er fargelagt med Archival ink og Ranger inn. Både roser og blader er farget i to toner, en lys og en mørkere for å gi kontrast.

Jeg har brukt en “mould” form for å forme blomstene – da går det litt fortere. Limer de sammen og bruker glitter som pynt. Du finner mange gode videoer hos Heartfelt Creations hvor de viser hvordan du kan lage de forskjellige blomstene.

For tiden så har jeg et prosjekt for meg selv hvor jeg ønsker å lære meg å fargelegge bedre, både med copic og fargeblyanter. Da har jeg blitt tipset om et super fint og veldig godt kurs online hos Kit and Clowder. Her kan man kjøpe enkelt kurs eller melde seg på og få et nytt kurs hver måned. Jeg har gjort litt begge deler og synes jeg lærer mange gode teknikker.

Denne måneden så var det et kurs med blant annet en cupcake, så da var det en gyllen anledning til å ta i bruk det nye stemplet mitt fra Kort og Godt. Gøy å prøve ut det man akkurat har lært. Motivet og sirklene bak er bygget opp med tykk dobbeltsidig tape.

Håper du ble inspirert en regnfull tirsdag.


Posted

Translate »