BURSDAGSKORT TIL EN MANN PÅ 50

Lag på lag og mange små detaljer

0 1,764

En friluftsmann fyller 50 år og jeg skulle laget et kort. Vet ikke hvordan dere gjør når dere får en bestilling, men jeg prøver å få med 1-2 ting som er nevnt om jubilanten på en eller annen måte i kortet. Symbolikk er jeg også litt glad i. Denne gangen ble det et “lag på lag”- kort i jordfarger.

Type prosjekt: Kort til en 50-års jubilant
Stilart: Maskulint og lag på lag
Teknikker: Lag på lag, og farging med Distress ink og oxide.
Pynt/dekor: Stjerner, tørket blomst, Liquid pearls, chipbord
Hovedfarge: Jordfarger
Medium: Lim, Distress ink, Distress oxide.

Kortet er 18 cm høyt og 14 bredt. Det er laget på kraft Bazzil som bakgrunn og så har jeg brukt litt forskjellige ark og utklipp for å bygge lag på lag.

Klokke arket fra Papirdesign liker jeg veldig godt og det passer så fint til runde bursdager, en liten påminnelse om tiden som går og kommer. Det blå arket er fra Maja Design – så er er det litt blanding.

Stjernen og sirklene er stanset ut i kraft og fargelagt med Distress ink – Vintage photo og så har jeg gått over med Distress oxide – Broken china for å få litt sjatteringer. Tallene  er laget på samme måte, men her har jeg brukt Broken china først og så vintage photo. Perleraden rundt stjernen er Liquid pearls i fargen Brass. De er bevisst laget i forskjellig størrelser for å gi et rustikk preg.

Jubilanten er glad i naturen så derfor har jeg brukt jordfarger og blått. To små grener er også kommet med.

Innsiden er enkel, brukt de samme arkene. Bygget en liten klynge nederst til høyre på første side, og på side to er det god plass til å skrive, samt en liten remse for å holde på plass et gavekort.

Det var alt for denne gangen. Håper du koser deg med hobbyen din nå i den litt mørke tiden framover, og pass på å hygge deg. Ikke stress selv om det ikke er så lenge til jul.

 

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »