But My Darling

Citater er noget jeg virkelig holder af, og nogen gange kan en påbegyndt baggrund til en art journal side pludselig få mig til at tænke på et bestemt citat, og det er hvad begyndelsen på denne side gjorde.


Type projekt: Art journaling, mixed media, teknik
Stilart: Art journal, mixed media, gelli printing
Teknikker brugt: Gelli printing
Hovedfarve: Jord farver
Udstyr brugt: Gelli plate, brayer, magasin side, udskrift fra printer, washi tape
Medium: Amsterdam akryl maling, golden matte medium


Nu er jeg jo blevet ret bidt af og bruge min gelli plate sammen med teknikken ” Gelli Plate Resist ” som jeg allerede har skrevet om de 2 forgående gange. Men hvad skal man så lige bruge teknikken til? Jeg har valgt at bruge den sammen med Art Journaling/Mixed Media.

Dette pull var et test pull som jeg HELDIGVIS gjorde i min art journal.

Da jeg så dette pull kom jeg straks til at tænke på citatet “There is freedom waiting for you, on the breezes of the sky, and you ask “what if I fall?” oh but my darling, “what if you fly?” af Erin Hanson og besluttede derfor at inkludere dette på selve siden.

Først startede jeg med at lime noget washi tape fast til siden med Golden Matte Medium, i en lag på lag effekt.

Dernæst fandt jeg noget junk mail frem, i dette tilfælde en gammel konvolut, hvor indersiden var denne brunlige farve som jeg syntes matchede den brune farve i det blomstrede washi tape.

Man kan finde materialer mange steder, og mange gange er indersiden af diverse konvoluttere rigtig gode at bruge sammen med ens Art Journaling synes jeg.

På dette papir printede jeg selve citatet med fonten “OldNewspaperTypes” i en grå farve da jeg synes at sort ville være en for hård kontrast til det bløde look denne side endte ud i at være.

Dog syntes jeg at siden stadig manglede lidt, og besluttede derfor at tilføje mere washi tape og lidt mere af selve konvolutten.

Jeg elsker denne side! jeg er så glad for resultatet. Som vores 2 årige datter sagde “Mor den side er bare super”

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang.

KreaTive hilsner Ria-K.

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.