Card Revival – Noe for deg?

Denne uka kjøpte jeg en kortpakke for å støtte en skoleklasse. I pakken var det mange kort med ulike motiv. Kortene kunne naturligvis brukes slik de var, men som kortlager hadde jeg jo lyst å gjøre noe mer ut av kortene. Derfor har jeg brukt et kort til å lage et annet kort – en slags “Card Revival”.


Anledning: Bursdag
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Card Revival, Die Cutting, Faux Stitching
Pynt/dekor: Button, Die Cuts, Chipboard
Hovedfarge: Grått/blått


Kortpakken jeg kjøpte inneholdt doble kort i to størrelser. De største kortene er 10,5 x 15 centimeter, mens de minste er 7,5 x 10,5 centimeter. Nå trenger man ikke å bruke kortene i full størrelse, men kutte de til slik at de passer som motiv på ditt eget kort. Fordelen med å bruke kort som motiv er at bildene ikke bare er flotte, men de er også trykket på kartong av god kvalitet.

Jeg valgte ut et av kortene og kuttet det slik at jeg kun satt igjen med forsiden. Denne ville jeg bruke som motiv på mitt nye kort. 

Etter at kortet jeg valgte å bruke som motiv var kuttet til den størrelsen jeg ønsket startet prosessen med å velge ut passende designpapir og pynt. For meg er det den delen av kortlagingen jeg liker best, og gjerne bruker mest tid på. 

Jeg endte opp med å pynte kortet ganske enkelt. Designpapiret jeg valgte er fra Lilly Luna Design og Marianne Design. I tillegg har jeg valgt å dekorere kortet med to ferdigkuttede stjerner jeg hadde liggende, et chipboard-hjerte og en button. Teksten på kortet har jeg kuttet ut ved å bruke en dies fra Papirdesign. For å gi kortet litt mer dimensjon har jeg valgt å bruke limputer under teksten.

For at stjernene skulle komme litt mer fram valgte jeg å tegne på en “søm” rundt kantene. Alt i alt er kortet nokså enkelt laget og jeg brukte ikke mer enn en halvtime på å gjøre det ferdig. Så dersom du har noen kjøpte kort liggende og har lyst å gjøre noe mer ut av de er “Card Revivial” absolutt noe jeg kan anbefale. 

Foto: Marit Pedersen

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.