,

Skapa efter skiss

Idag presenterar jag en andra tolkning av min majskiss. Den här gången har jag gjort ett kort i slimlineformat, med samma skärfil som jag använde till min majlayout. 


Type prosjekt: Kort
Stilart: Playful, Whimsical, Vintage
Teknikke brukt: Electric Die Cutting
Hovedfarge: Rosa, Grön, Vit
Pynt/dekor: Die Cuts, Stickers, Nuvo Drops
Medium som er brukt: 3D-kuddar, Sytråd
Utstyr som er brukt: Pappersgiljotin, Symaskin, Silhouette Cameo
Evt. andre opplysninger: Skapat efter en skiss


Varmt välkomna till maj månads skiss och min andra tolkning på den.

Den här gången valde jag att tolka skissen på ett annat sätt då jag skulle göra ett slimlinekort. Det är alltså nedre delen av skissen som jag använt, samt att jag vred på den. Jag började med att skära ut en skärfil i min Silhouette Cameo. Därefter sydde jag runt om varje ruta med symaskin. De tomma rutorna fyllde jag från baksidan med olika papper från Simple Stories kollektion Vintage Garden District.

Här kommer en par närbilder där du även kan se de fina dekorationerna, samt ett bitmärke på en av mina Nuvo Drops. Min hund sprang iväg med kortet när han ville busa med mig i pysselrummet.

Skärfilen finns att ladda ner i The Paper Events Facebookgrupp, klicka här för att komma dit.Om du skapar något efter skissen, eller kanske med skärfilen, så vore det roligt att få se, tagga med #tpcmagazinesketch

Anna Ekman

Du hittar mer inspiration till scrapbooking här: Scrapbooking

Translate »