NORDSTJERNEN: CARINA FRA SVERIGE

0 1,610

Carina fra Sverige startet med digital scrapbooking allerede i 2006 og gikk etterhvert over til scrapbooking i papirform i 2009. I dag holder Carina mye på med Project Life, Mixed Media/Art Journaling og vanlige layouter. Et og annet kort blir det også inni mellom. Carina kombinerer gjerne Shabby Chic-stilen med relativt lite pynt på papirprosjektene.

selfportraitHva er ditt navn?
Mitt namn är Carina Kindh, men kallar mig också för Cinna i scrapvärlden.

Hvor bor du?
Jag bor i det lilla samhället Mullsjö som ligger strax utanför Jönköping, Sverige.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jag har en blog som jag kallar Carina´s Creative Mess

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jag håller väldigt mycket på med Project Life men också mixed media/art journaling och vanliga layouter. Ibland kan det också bli något kort, men inte så ofta.

Når begynte du med papirhobby?
Jag har pysslat i hela mitt liv, men just scrapbooking började jag med runt 2009 i pappersform. Jag har dock hållit på med digital scrapbooking sedan 2006!

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jag ville göra något fint med alla kort som jag tar och på den vägen är det. Jag upptäcker hela tiden nya spännande project!

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Det första är en layout som jag tycker representerar den stil jag strävar efter när det gäller scrapbooking. Jag gillar lite ruffig/shabby chic men det får samtidigt inte bli överpyntat.

layout

Det andra är en sida från min art journal som jag gjorde till Halloween förra året. Det är en massa olika lager med papper, färger och stämplar! Jag har också ritat flera motiv på frihand.

artjournal

Det tredje är ett julkort som jag har gjort med en stämpel från mitt favoritstämpelföretag – Stampotique Originals. Jag skulle kunna shoppa hur manga stämplar som helst från dom.

julkort

Det fjärde och sista alstret är en sida från mitt PL-album som jag gjorde till en utmaning hos Project Life Norge. Det blev en kärlekssida då det var samma vecka som Alla Hjärtans Dag.

pl-sida

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Jag pysslar jättemycket! Jag skulle bli tokig om jag inte fick hålla på och pyssla!

Hvordan er din scrappeplass?
Jag är så lycklig att jag har mitt eget lilla krypin där jag kan sprida ut alla mina saker på. Har jag något som jag håller på med kan jag bara lämna det framme.

scraprummet

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Någon som inspirerar mig jättemycket är Riika Kovasin som gör så fantastiska skapelser! Dessutom får jag massor av inspiration av alla mina DT-kollegor hos Pysseldags.

Foto: Carina Kindh
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More