CAS KORT MED INLAID TEKNIK

0 1,288

Enkle fødselsdagskort med gentagen stempling med MISTI’en kombineret med Inlaid teknik. En god mulighed for at lege med ombré ink pads og store tekst stempler. Når man ønsker at bruge gentagen stempling, så gør MISTI’en eller et lignende stempel værktøj det utroligt nemt og hurtigt.

Type projekt: Kort
Anledning: Fødselsdag
Stilart: Clean & Simple
Teknikker brugt: Repeat stamping / Inlaid die-cutting
Hovedfarve: Rød / Sort
Medium som er brugt: Hero Arts Shadow Inks
Udstyr som er brugt: Big Shot / MISTI

Til begge mine kort har jeg brugt et nyt tekst stempel fra svenske Gummiapan. Et lækkert stort tekst stempel, som passer perfekt til standard A6 kort.

På mit første kort har jeg stemplet med farven “Red Royal” fra Hero Arts Shadow Inks. Hele 3 gange kan jeg stemple min kortfront, så det er dækket med ordet Tillykke. Til at stemple teksten med har jeg brugt MISTI’en, som gør det super nemt at stemple igen, hvis der ikke er kommet nok sværte på. Eller til netop denne teknik med gentagen stempling (repeat stamping).

Det store flag er lavet med en die fra svenske Gummiapan. Her har jeg valgt delvist at bruge inlaid die-cutting. Ved at lade dele af flaget være nedsænket på kortbasen, får jeg lidt spræl på kortet.

Den lille tilføjede tekst er fra danske Three Scoops. Dette stempelsæt gør det muligt selv at kombinere sine tekster.

Til det næste kort har jeg taget fat på mine Ombré ink pads fra Hero Arts. Her er det den grå/sorte, som jeg har benyttet. Det er utroligt længe siden, at jeg har leget med disse og det var en stor fornøjelse. Alt for ofte har man lækre sager liggende, som man ikke får brugt ofte nok. Lyder det bekendt?

Til dette kort har jeg brugt en lille flag die fra svenske Gummiapan. Denne gang har jeg ladet flagets overflade følge min kortfront. Det lille danske flag træder meget tydeligt frem på kortet, men man kan stadig ganske nemt læse teksten.

Til begge kort har jeg brugt mine favorit stax dies med stitched kanter. Dette sæt er fra tyske Create A Smile og passer perfekt til standard A6 kort. Se lige hvor flotte stitched kanter man får.

Håber alle har haft en god sommer. Måske nogle af jer har kreative abstinenser og glæder jer til at sidde ved scrappebordet igen.

Kreative hilsner

Pia / @pia_k_larsen


Er du til Clean & Simple stilarten eller er du nysgerrig på at lære den bedre at kende? Her er lidt ekstra inspiration:


Det er “World Cardmaking Day” lørdag den 6. oktober 2018.

På denne dag vil mange scrappere verden over være kreative og lave kort. Og du kan selvfølgelig også være med da The Paper Crafting holder en Cyber Crop (online træf) på Facebook.

Vores Facebook Cyber Crop starter klokken 10 lørdag den 6. oktober. Her har The Paper Crafting 3 spændende og alsidige udfordringer klar, så alle kan være med.

Det er ganske simpelt og nemt, da du kan deltage ved at være med via Facebook fra din pc, tablet eller smartphone lige meget hvor du er henne i Skandinavien. Alt du skal gøre er, at melde dig ind i vores Facebook gruppe “The Paper Events”. Du kan finde den HER.

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More