, ,

Clean and Simple Summer Shakerkort

Jeg har længe villet bruge denne die, og har et par idéer, som jeg gerne vil prøve af på et tidspunkt. Men i dag vil jeg vise jer, hvordan jeg har lavet et meget simpelt Clean and Simple Shaker Kort, med sommer tema, hvor jeg har brugt små perler og glitter som fyld.

 • Type prosjekt: Kort
 • Anledning: Generell
 • Stilart: Clean and Simple
 • Teknikker brukt: Die Cutting, stempling, fargelegging
 • Pynt/dekor: Sequins
 • Hovedfarge: Grønn

SE OGSÅ: CLEAN AND SIMPLE KORT

Vores sommer her i DK har ikke været noget at råbe hurra for, men vi har haft nogle enkelte gode dage. Og jeg håber stadig på flere, derfor blev jeg inspireret til at lave dette kort.

Det jeg har brugt til dette kort er:

 • Farvet Karton
 • Transparent plastikark
 • Lim
 • Create A Smile – Sending Sunshine Kit, Is die
 • Simon Says Stamp – Sunshine Die
 • Simon Says Stamp – Happy and Smile stempel sæt
 • Versamark
 • Simon Says Stamp – Hvidt embossing powder
 • Faber – Castell Akvarel blyanter
 • Vand pensel
 • Glitter og Små perler for fyld til shaker
 • 3D tape
 • Pretty Pink Posh – Sparkling Sequins

Jeg startede med at skære mit papir ned i den rette størrelse, jeg ville gerne have at det var i vinkel med 2 farver. Til at gøre det nemmere for mig, så limede jeg begge karton på printer papir. Når jeg havde selve kort panelet klar, kunne jeg placere is die’en hvor jeg ville. Jeg brugte den også på akvarel papir, så jeg kunne farve selve is vafflen. Jeg brugte lim til at holde fast på mit plastik ark, på bagsiden, og limede så formen af isen på selve plastikket.

Jeg dobblede 3D tape til at give lidt mere højde for mit fyld til shakeren, og fyldte det med bette små perler og glitter. Jeg stemplede min hilsen med hvidt embossing powder på gråt karton, og brugte 3D tape til at lime det på kort panelet. Jeg die cuttede ordet “sunshine” ud af guld karton, som jeg limede også fast med lim. Til slut pyntede jeg med et par stykker palietter.

TDØ_DSC_0033

Og her er et nærbillede.

TDØ_DSC_0036-BLOG

Jeg håber at jeg har givet jer lidt inspiration i dag, og håber at I har det godt indtil vi ses igen!

 


Posted

Translate »