UT I VERDEN: CATHERINE FRA CANADA

1 1,749

Det er med glede vi kan presentere en meget dyktig scrapper i serien “Ut i verden”. Catherines yndlingsmotiv er hennes to små døtre og gjennom layoutene får vi et innblikk i Cathrines tanker, håp og drømmer for barna. Jeg blir både glad og rørt av å studere Cathrines papirkunst og jeg håper og tror at de vil røre ved dere også.

Inspiration printemps close up 3Hva er ditt navn og hvor bor du?
Mitt navn er Catherine Giguère og jeg bor i den vakre byen Quebec i Canada. Jeg er fransk-kanadisk. Jeg har to små barn: Émilie som er 4 år gammel og Étienne som er 2 år. De er hovedmotiv på mine layouts. Jeg er barneskolelærer og jeg elsker jobben min!

Hva slags papirprosjekter lager du?
Som oftest lager jeg 12×12 layouter. Noen ganger lager jeg kort, men det er ikke det jeg liker best. Jeg elsker Mixed Media og det å forsøke ulike teknikker og produkter. Jeg elsker alle former for medium! Jeg er også svært glad i blomster og bruker mye blomster på sidene mine.

Når startet du med papirhobby?
Jeg startet med scrapbooking for ti år siden da min nevø ble født. Jeg hadde lyst å lage en scrapbook av hans første år og dermed ble det min lidenskap!

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Jeg har mange inspirasjonskilder. Jeg blir inspirert av produkter, mest av medium. Jeg elsker dype, levende farger. Mine favorittkunstnere er Nadia Cannizzo, Melania Agapides , Lisa Griffith, Anna Rogalska. Jeg elsker å beundre verkene til Mixed Media-kunstnere som leker med tekstur og farger.

Hvor ofte holder du med hobbyen?
Jeg holder på med hobbyen 2-3 ganger i uka. Jeg lager 1-2 layouter hver uke. Jeg har et lite rom hvor jeg holder på med hobbyen etter at barna er i seng.

Kan du beskrive prosjektene som presenteres i artikkelen?
Det første prosjektet er en av de første layoutene hvor jeg brukte vannfarger på bakgrunnen. Før jeg startet med vannfargene la jeg lag på lag med papir og modelling paste med en sirkelstensil for å skape tekstur. Jeg liker fremdeles denne layouten svært godt, jeg elsker fargene på den.

inspiration papillons octobre

Den andre layouten har vært blant topp 10 på Scrap Around the Worlds utfordringsblogg. Jeg elsker det myke uttrykket i denne layouten. Her har jeg brukt Gesso for å lage bakgrunnen og jeg la til litt farge på toppen av den.

Inspiration printemps 2

Det tredje prosjektet er en av mine favoritt-layouter. Jeg elsker designet og bakgrunnen. Her brukte jeg blonder for å lage tekstur og jeg liker svært godt effekten de skaper.

Moodboard

Den fjerde layouten er en layout jeg lagde for Words and Paintery. Jeg elsker fargene på denne. Jeg brukte også blonder på bakgrunnen. Før jeg legger til farger på mine layouter legger jeg alltid et lag med klar Gesso på papiret. Jeg limer som oftest papiret på kartong.

Words and paintery 4

Den femte layouten lagde jeg for en utfordring på Scrap Around the World. Jeg elsker fargene og designet.

DSC_0921_modifié-2

Har du noen andre hobbyer ved siden av papirhobbyen?
Mine andre hobbyer er trening og spille brettspill.

Kjenner du til noen skandinaviske papirkunstnere og hva er ditt inntrykk av skandinavisk papirhobby?
Jeg kjenner til en svært talentfull skandinavisk papirkunstner som jeg liker svært godt: Terhi Koskinen. Jeg elsker måten hun lager bakgrunnene på og hennes bruk av papir.

Annet du vil nevne i presentasjonen?
Jeg er del av designteamet for Scrapbook Laurentides som er en butikk (med nettbutikk) for Scrapbooking her i Quebec. Jeg er også med i designteamet til utfordringsbloggen Words and Paintery. I juli starter jeg i designteamet til 2 Crafty (de flotteste chipboardene som finnes). Nå i juni, juli og august er jeg gjestedesigner for 13 arts (Jeg elsker deres produkter!!!)

Dersom du vil se mer av det Catherine lager kan du besøke bloggen hennes her: Le Scrap de Cat

 
Foto: Catherine Giguère
Publisert med tillatelse
close
1 kommentar
  1. dorte skriver

    waue fantastik skønne Layouts
    gorgeous Layouts faboules colours and sentiments

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More