UT I VERDEN: CATHERINE FRA CANADA

1 595

DSC_0921_modifié-2

Det er med glede vi kan presentere en meget dyktig scrapper i serien “Ut i verden”. Catherines yndlingsmotiv er hennes to små døtre og gjennom layoutene får vi et innblikk i Cathrines tanker, håp og drømmer for barna. Jeg blir både glad og rørt av å studere Cathrines papirkunst og jeg håper og tror at de vil røre ved dere også.

Inspiration printemps close up 3Hva er ditt navn og hvor bor du?
Mitt navn er Catherine Giguère og jeg bor i den vakre byen Quebec i Canada. Jeg er fransk-kanadisk. Jeg har to små barn: Émilie som er 4 år gammel og Étienne som er 2 år. De er hovedmotiv på mine layouts. Jeg er barneskolelærer og jeg elsker jobben min!

Hva slags papirprosjekter lager du?
Som oftest lager jeg 12×12 layouter. Noen ganger lager jeg kort, men det er ikke det jeg liker best. Jeg elsker Mixed Media og det å forsøke ulike teknikker og produkter. Jeg elsker alle former for medium! Jeg er også svært glad i blomster og bruker mye blomster på sidene mine.

Når startet du med papirhobby?
Jeg startet med scrapbooking for ti år siden da min nevø ble født. Jeg hadde lyst å lage en scrapbook av hans første år og dermed ble det min lidenskap!

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Jeg har mange inspirasjonskilder. Jeg blir inspirert av produkter, mest av medium. Jeg elsker dype, levende farger. Mine favorittkunstnere er Nadia Cannizzo, Melania Agapides , Lisa Griffith, Anna Rogalska. Jeg elsker å beundre verkene til Mixed Media-kunstnere som leker med tekstur og farger.

Hvor ofte holder du med hobbyen?
Jeg holder på med hobbyen 2-3 ganger i uka. Jeg lager 1-2 layouter hver uke. Jeg har et lite rom hvor jeg holder på med hobbyen etter at barna er i seng.

Kan du beskrive prosjektene som presenteres i artikkelen?
Det første prosjekter er en av de første layoutene hvor jeg brukte vannfarger på bakgrunnen. Før jeg startet med vannfargene la jeg lag på lag med papir og modelling paste med en sirkelstensil for å skape tekstur. Jeg liker fremdeles denne layouten svært godt, jeg elsker fargene på den.

inspiration papillons octobre

Den andre layouten har vært blant topp 10 på Scrap Around the Worlds utfordringsblogg. Jeg elsker det myke uttrykket i denne layouten. Her har jeg brukt Gesso for å lage bakgrunnen og jeg la til litt farge på toppen av den.

Artikkelen fortsetter på neste side.

1 kommentar
  1. dorte skriver

    waue fantastik skønne Layouts
    gorgeous Layouts faboules colours and sentiments

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA