NORDSTJERNEN: CECILIE FRA DANMARK

0 338

MP_ceciliemalling4_2015

Cecilie er opprinnelig fra Danmark, men er nå bosatt i Tyskland. Cecilie har planen for 2015 klar – hun ønsker å lære mer om Project Life og om fargelegging av stempelmotiv. Det høres ut som en veldig god plan og et drømmeår i mine ører. Her kan du lese mer om Cecilies allsidige form for papirhobby og hennes flotte prosjekter.

MP_ceciliemalling1_2015Hva er ditt navn?
Cecilie Malling.

Hvor bor du?
Jeg er født og opvokset i København, men min mand og jeg flyttede til Bonn for næsten seks år siden, så nu bor jeg altså i det tyske.

Har du blogg/webside?
…hos Cecilie

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver primært kort og nogle layouts. Igen i år forsøger jeg mig med Project Life, som jeg desværre ikke tidligere er nået i mål med, men som jeg synes er en sjov måde at arbejde på. Derudover laver jeg ind imellem altered items, paper piecings og i gymnasiet lavede jeg mange papirklip. Så jeg diskriminerer ikke mellem forskellige papirsysler ;o)

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg har i grunden altid samlet på smukt papir (min morfar rejste i Østen og havde tit fint brevpapir med hjem til mig), tuscher, blyanter mm. I starten af 90’erne købte min mor og jeg vores første stempler, en varmepistol og lidt embossingpulver; vist nok på en tur til Paris, og siden da er det gået slag i slag. Det tog for alvor fart, da jeg skulle lave invitationer til vores bryllup i 2002, og i 2005 startede jeg så med at scrappe – og derefter har jeg ikke set mig tilbage.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
De fleste af de layouts jeg laver er med vores venners unger, og her er det lille nye Signe, der er motivet. Layoutet er nok repræsentativt for min stil, idet det er relativt enkelt, der er en del lag og så er det klare farver.

MP_ceciliemalling2_2015

Kortet er lavet til en lille pige, der fyldte et år i slutningen af november, og jeg ville lave et vinterkort, selvom Nora bor i Californien. Pingvinen er et stempel fra det tyske firma Create a Smile, og jeg har brugt farveblyanter til at farvelægge med. Det er nyt for mig med farvelægning af stemplede motiver, men jeg hygger mig med det, og jeg vil gerne blive bedre til det i løbet af 2015.

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA