CHA MEGA SHOW 2015

0 985

Två gånger per år arrangerar amerikanska ”Craft & Hobby Association mässor i USA. De riktar sig främst till återförsäljare men ger även tillverkare och designers tillfälle att träffas och utbyta erfarenheter. I tisdags avslutades vårens ”Mega Show” som arrangerades på Anaheim Convention Center utanför Los Angeles. När man tittar igenom nyhetsflödet så är grafiska mönster och metall (främst guld) populära teman, och här är några nyheter som jag har fastnat för (klicka på produktnamnet för att få se bilder).

STENCIL2

Tim Holtz fortsätter med att ta fram fantastiskt fina stenciler och även stämpelkollektionen för ”Stampers Anonymous” är värda en titt. Under 2015 kommer Tim Holtz varje månad att presentera en ny färg. I januari så är färgen Pistachio!

Jag som älskar Stickles blev väldigt glad över att se att Ranger lanserar 12 nya färger!

sticklesprodpage
Under den här mässan så har företagen presenterat de lanseringar som görs under årets första sex månader och de innebär att det är många kollektioner i våren och kärlekens tecken. Echo Parks serie Lucky in Love är väldigt typisk för den pågående grafiska trenden och innehåller samtidigt det populära guldet!

CLBW65016_Capture_Collection_Kit_F

Simple Stories har tagit fram en sagolik kollektion med pastellfärger och många fina dekorationer. Den här serien som heter Enchanted ger vårkänslor! Även Bella BLVD presenterar en färgstark serie ”Color Chaos”.

Prima presenterar en annan kollektion som jag fastnade för och som heter ”Butterfly”. Den inspirerar mig på alla plan!

Graphic 45 har döpt en av sina kollektioner till Once Upon a Springtime och precis som namnet avslöjar så är det inspirerat av både sagor och vår! Från Graphic 45 kommer även serien Precious memories som passar perfekt för alla småbarnsalbum och både födelse- och födelsedagskort!

6a011570479cdc970b01b7c72a95ab970b-800wi

För mig är Chickaniddy ett nytt företag och jag är osäker på om deras produkter finns att få tag i här i norden, men jag vill ändå visa deras kollektion ”365” som jag är fullkomligt förälskad i och som står högt upp på önskelistan.

Mer vårkänslor får vi av Petaloos underbara ”Vintage Velvet Collection” med penséer, hortensia, syren och fjärilar.

The Lawn Fawn presenterar 13 nya stämpelset och 25 nya set med dies. Jag föll pladask för de söta stämplarna i form av sniglar, fåglar, blommor och svampar. Även texterna ger mig inspiration att göra oväntade projekt!

Mässarrangören har utsett två verktyg till “hot products” och jag länkar till instruktionsvideos längst ner i inlägget så att ni själva får göra en bedömning, själv så känner jag mig inte särskilt imponerad. Men är givetvis nyfiken på om ni har hittat några favoriter på mässan, kommentera gärna!

Heidi Swapp får avsluta den här nyhetsrundan och även om det till viss del är papperspyssel så är resultatet mer upplyst. Heidi har skapat kit med bokstäver och små lampor för att skapa egna ord med ljus!

HS_marqueelove_Letter_A_web

Art-C Grove

Illustrasjoner/foto fra Tim Holtz, Ranger,
Echo Park, Graphic45 og Echo Park
Publisert med tillatelse

Featured foto: Nancy Nally, Flickr. License: CC BY-ND 2.0

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More