CHA-MESSEN: NYHETER FRA DE STORE PRODUSENTENE

0 796

3430267436_b15154d270

På Craft & Hobby Association-messen i Anaheim, USA i januar ble de nye mini Distress Ink-putene fra Ranger Ink lansert. De første fargene kommer allerede denne måneden, mens de resterende følger på i april, juni og august 2014. I tillegg ble det lansert tretten nye Distress Paints, seks nye farger Adirondack Alcohol Ink og en Distress Marker Spritzer som man kan bruke sammen med Distress Markers for og oppnå en airbrushed effekt.

Prima lanserte en rekke flotte nye serier på CHA. Deriblant “Stationer’s Desk” som er en serie med designpapir, tags og pynt i vintagestil og “Princess” som er en mer søt og feminin serie. Prima har også fokusert på en serie tilpasset de som ønsker å prøve seg på  “snapbooking”/Project Life eller hurtig-scrapping om du vil. Denne serien heter “Insta Scrap” og er designet av Leeza Gibbons. Prima kommer itillegg med helt nye spray mist “Color Bloom” som skal gi deg større kontroll over hvordan sprayen fordeler seg på dine prosjekter. Du kan lese mer om Primas nyheter her.

Fancy Pants har lansert en rekke flotte og fargerike designpapir, blant annet en tøff serie spesielt med tanke på gutter og menn. Sammen med seriene kommer også tags, knapper, toppers og mye annet. Du kan se nærmere på hva Fancy Pants kan tilby på bloggen deres.

Heidi Swapp lanserte en mengde nye designpapir, noen i klare, sterke farger, andre mer duse. I tillegg til mønsterarkene finner man også ministensiler i Swapps nye kolleksjon.

Noe av det mest spennede er kanskje nyhetene fra Cosmo Cricket? Ikke vet jeg, men i allefall lanserte Cosmo Cricket charms laget av tre, nydelige håndtak til lokkene til glass du dekorerer, lokk du kan dekorere ved bruke bånd til å flette mønster, nye stempler, metall charms og en rekke andre produkter.

Det er i det hele tatt mengder av flotte nyheter som ble sluppet på CHA og du kan se hva dine favoritter lanserte her. Konklusjonen må bli at vi nok heller ikke i 2014 vil mangle hobbyprodukter å bruke kjærlighet, tid og penger på…

Illustrasjonsfoto:
shimelle, 
Flickr
License CC BY 2.0

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA