NORDSTJERNEN: CHANETTE FRA DANMARK

3 1,815

Chanette er veldig glad i den nostalgiske vintagestilen innenfor papirhobby, hun liker det gammeldagse og rustikke utseende på slike papirprosjekter. Chanette begynte med papirhobby i 2009 etter at hun så hvordan andre kunne få til å lage kreative og spennede ting ut av papir. Mange som holder på med kortlaging kan synes at kort til menn kan være vanskelige å lage, men Chanette behersker også det å lage maskuline prosjekter. Som hun selv sier, av og til kan det være nok, som på sjokoladekortet nedenfor, å bytte om på farger så kan et kort laget for en dame også passe like godt til en mann.

Hva er ditt navn?
Mit navn er: Chanette Damlund Nielsen.

Hvor bor du?
Jeg bor i:  Sørby Magle, som ligger ca. 10 km. uden for Slagelse på Vestsjælland.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jeg blogger på: Truntemus-nettesblog– Chanettes kreative blog.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver kort, vintage æsker, vintage tags, store og småalbum i nostalgi stilen. Jeg elsker at lave smukke værtinde og vært gaver til at give bort til festlige lejligheder.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg begyndte i  år 2009.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg syntes at det var utroligt smukt at se hvordan andre kunne få kreative og sjove ting ud af papir. Jeg blev helt optaget af det, og syntes det var spændende at undersøge hvordan man kunne lave smukke kort og tags selv, og hvordan farver bl.a kunne sættes sammen, siden hend har det med at scrappe, og lave projekter så taget mere og mere fat i mig og jeg finder og får nye udfordringer som jeg bare må løse og lave, jeg bliver aldrig træt af at scrappe og lave æsker, tags, kort m.m Nu er jeg personligt mere til Vintage og nostalgi stilen, da jeg godt kan lide den gamle stil, og det “rustne look”. Jeg elsker at glæde andre med mine kort og gave ideer.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?

1) Invitation til en 50 års mande fødselsdagsfest
Det skulle være maskulin og beskrive en mand, der skulle ikke være blomster på invitationen.
 
WP_000118
2) Tags: Fødselsdag
 Jeg har altid været vild med tags, og dette blå Tags i nostalgi, fortæller lidt om at sommeren går på hæld, og er til en “fødselsdags hilsen” på en sensommer dag i august. Tags kan altid bruges i mange anledninger i forskellige festlige lag.
kort 2014
3) Chokolade kort
Også her har jeg valgt at bruge et klassisk kort, som ville kunne bruges til både en kvinde og en mand, Pige og dreng. Her er det til en “ynger kvinde” det hitter altid med dette kort af slagsen. Det er kun farverne der skal udskiftet til mandekortet. Her er der brugt en skære dies, fra Marianne design.
 
chokolade kort 1

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Ja, flere gange om ugen, scrapper ikke hverdag, men “runder” mit scrap rum og bord næsten hver dag.

Hvordan er din scrappeplass?
Lige nu arbejder jeg meget på at få lavet et stort scrap værelse, jeg har desværre ikke haft mulighed for det før nu, at få et rum, men nu er det på vej hos mig. Jeg arbejder ved et stort bord, med masser af plads uden om. Lige nu har jeg et arbejdsrum, som jeg er ved at få lavet om på. Og min kat “Bølle” elsker at ligge lige midt i mine hobby scrap materialer, såå ja – det duer jo ikke – vel. Men – jeg skal ha´lavet hele rummet om til mit arbejds rum, det har bare knibet med tiden, når jeg både arbejder fuld tid og scrapper i fritiden. Og mit scrap arbejde har taget mere og mere om sig, SÅ – nu er der ingen vej uden om, eller undskyldninger, jeg må have et arbejds rum, og jeg glæder mig helt enormt til at få det lavet.

WP_002253

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Jeg har ikke direkte nogle kilde jeg følger med i eller hos. Men – jeg holder meget af, at se med hos en gang imellem  –  www.http://metteskortverden.blogspot.dk/ Da hun også af og til laver meget i den Gammel dags stil, som jeg elsker. Ellers finder jeg inspiration ved at søge på Google og Pinterest. Mine ideer er ofte blandet, lidt her og lidt dér, af hvad jeg syntes, at jeg vil sammen sætte, som kan være flot også af materiale, perler, blonde bånd m.m

Jeg har aldrig brugt det så meget at se efter andres ideer, da jeg helt fra barn har scrappet, jeg var bare ikke klar over det dengang, hvad det var jeg faktisk lavede. Både min Mor og min Oldemor lavede ofte Album som “minde album” med udskrifter fra aviser og billeder. Så hvis det sker – at jeg får “Lånt” lidt her og dér fra, er det min dovenskab der går igennem.

 

Foto: Chanette Damlund Nielsen
Publisert med tillatelse

 
 
close
3 kommentarer
 1. dorte skriver

  flotte kort du laver

  1. Chanette skriver

   Hej alle sammen.
   1000 tak for jeres fine ord, og flotte velkomst her på the paper crafting. 😉
   Mange Tak

 2. Maryann Laursen skriver

  Super flotte ting du laver, og dejligt at høre lidt mere om personen bag arbejdet også, og hvad der driver dig i dit arbejde. Glæder mig rigtig meget til at arbejde mere sammen med dig herinde, og du er altis velkommen til at spørge om “næsten” alt muligt, for desværre er jeg en af dem, der er totalt teknisk dum, så der står jeg af ha ha ha.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More