CHANETTES SJOKOLADEKORT

1 1,004
I dag kan vi presentere en skikkelig godbit i “Nordlyset”. Kortet er laget av Chanette i Danmark og det bør være ganske lett å se hva kortet likner på: En stor sjokolade. Som dere ser er det noen som allerede har latt seg friste og tatt en bit. Chanette har klart å lage et svært naturtro kort, og en artig detalj er sølvpapiret og “tannmerkene” i sjokoladeplaten. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Chanette har laget sjokoladekortet. 
Type prosjekt: Kort
Anledning: Generell
Stilart: Playful
Hovedfarge: Brunt

chokolade kort 1

Chokolade kort 2

Materiale brugt til chokolade kortet:
Helt almindelig mørke brunt karton/papir, som grund farve
Det storeblomsteret papir er fra serien My Mind´s Eye
Stemplet er fra Danmore Hobby
Snor og pynt er fra mine gemmer

Til selve opbygningen af kortet har jeg brugt en skære Dies fra Marianne design og det lille tags er en skære dies fra Magnolia Doohickeys.

Så er det ellers bare om at få det til at ligne en Chokolade bar, og bruge sin fantasi. Jeg bruger gerne en dag eller 2 på at tænke over mine kort, jeg søger også på ideer og inspirationer over nettet, eks. på Pinterest. Her er der mange gode muligheder at søge efter, som giver inspiration.

chokolade kort 4

The Paper Crafting takker Chanette for at vi fikk lov å vise fram hennes fristende og flotte kort, og dersom du vil se mer av det Chanette lager kan du besøke bloggen hennes her: Chanettes kreative blog

Foto: Chanette Nielsen
Publisert med tillatelse
close
1 kommentar
  1. Maryann skriver

    Super flot kort her, det er virkelig flot og gennemført i alle detaljer.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More