UT I VERDEN: CHANTAL FRA NEDERLAND

4 621

034-600g

Hvis du liker søte motiv, lyse pasteller og skandinaviske produkter er du nok blant de som har falt for, eller vil falle for, Chantals nydelige papirprosjekter. Ikke bare er de “eye candy”, de er også ofte spennende designet som smykkeskrin, kaker og så videre. I denne artikkelen kan du bli bedre kjent med denne dyktige nederlandske papirkunsteren og hennes arbeider.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHva er ditt navn og hvor bor du?
Hallo kjære scrappere! Mitt navn er Chantal Kok- van der Horst, jeg er 38 år og bor i Alkmaar, bare 40 km fra Amsterdam og selvfølgelig i Nederland! Jeg har en skjønn ektemann, en nydelig datter på seks år og en hund.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg startet med papirhobby i april 2010. Før det holdt jeg aldri på med noe kreativt (kan du tenke deg det??)…. Jeg fikk min lille jente i 2008 og min store hobby på den tiden var å stille ut og bedømme hunder. Men siden det medførte at jeg var mye borte og dermed savnet min lille jente og familien begynte jeg å lete etter noe jeg kunne holde på med hjemme om kveldene. Min skjønne nabo spurte om jeg ville besøke henne og lage noen kort. Hun var den som introduserte meg til denne kreative verdenen. I begynnelsen lagde jeg 3D-kort og broderier, men etterhvert fant jeg noen nydelige scrappekort med enda mer nydelige stemplede motiver på internett. Jeg ble hektet! Jeg ønsket å holde på med dette også. Jeg sluttet med 3D og startet med fargelegging med Copics og å lage scrappekort og prosjekter. Nå bruker jeg også vintage/Shabby Chic-bilder en del, men jeg bruker aldri 3D-motiv lengre (oops).

37-600a

Artikkelen fortsetter på neste side.

4 kommentarer
 1. Monique Lokhorst skriver

  Lieve Chantal,

  Wat gaaf is dit Chantal, dit verdien je! Je maakt prachtige kaarten en projecten, maar dat wist ik natuurlijk al een tijdje!

  Veel liefs,
  Monique xxx

 2. dorte skriver

  waue super flotte projekter. skønt med mange blomster og blonder og søde Maja og andre design, du er en fin inspiration

 3. Irm skriver

  Hoi Chantal,
  Wat een mooi geschreven stuk!
  Een hele dikke pluim, geweldig wat je allemaal maakt! Hoop dat we nog veel van jouw werk te zien krijgen!!!
  Lieve groet, Irm

 4. Mary gourley skriver

  Beautiful work Chantal and a very interesting article. Mary xx

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA