Inspiration: 3D-projekter & Mixed Media

Nordstjernen: Charlotte fra Danmark

0 1,591

Charlotte Ravn er et kjent navn i det danske papirhobby-miljøet. Ikke bare fordi Charlotte er med og arrangerer Scrapbooking Convention i Middelfart hver vår og høst, men også fordi hun er en multikunstner når det gjelder papirhobby. Nedenfor kan du se Charlottes vakre prosjekter som strekker seg fra egendesignede 3D-prosjekter som en verktøykasse til flotte Mixed Media-lerreter. Du får også se bilder fra Charlottes flotte hobbyrom!

CHARLOTTE FRA DANMARKHva er ditt navn?
Jeg hedder Charlotte Ravn

Hvor bor du?
Jeg bor i en lille by, som hedder Lunderskov, tæt ved Kolding.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jeg har blogget siden 2006 på Ravn Design 

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver kort, layouts, æsker, altered art, art journaling, mixed media – kort sagt næsten alt!

Når begynte du med papirhobby?
Jeg startede med Pergamano for mere end 20 år siden, gik så over til kort, især med punchede blomster og i 2005 lavede jeg mit første layout. Siden har det bare grebet om sig og jeg skal hele tiden lige prøve noget nyt. Senest er det mest Art Journaling og Mixed Media, som har min interesse, men jeg laver også stadig traditionel scrapbooking og kort.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg har altid lavet kreative ting, bla hæklet og strikket, syet strømpehekse og meget andet. Så papirhobby er vel bare en naturlig del af min søgen efter noget kreativt at kaste mig over. Det er så gået hen blevet min yndlingshobby og den hobby, som jeg har hængt fast ved i længst tid. Den giver mig et stort indhold i min tilværelse og jeg har gennem den, fået en masse søde veninder, bla. en flok piger, om kommer her hos mig hver tirsdag aften og scrapper og en anden flok, som jeg bla med jævne mellemrum rejser til udlandet sammen med – gene til scrapevents og kurser.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Jeg har lavet rigtigt mange ting og det var lidt svært at vælge noget ud. Jeg har prøvet at finde noget, som viser, hvor meget forskelligt jeg laver.

Værktøjskasse – Jeg er vild med at lave æsker og oftest finder jeg fine tutorials på forskellige blogge og YouTube at lave dem efter. En værktøjskasse kunne jeg dog ikke finde en tutorial på, så den måtte jeg selv igang med at konstuere.

CHARLOTTE FRA DANMARK

Kort – Jeg bruger ofte udstandsninger fra mine mange dies og punches på min kort. Blomsterne på dette er hjemmelavede og der ligger en tutorial til dem på min blog.

CHARLOTTE FRA DANMARK

Layout – Jeg scrapper gerne i forskellige stilarter, dette er et af de mere enkle layouts, som jeg har lavet.

CHARLOTTE FRA DANMARK

Mixed Media lærred – Jeg er stor fan af Anna Finabair og har været så heldig at være på kursus hos hende nogle gange. Dette lærred er meget inspireret af hendes stil. – Ja det er en rigtig sølvske, hvad skal man ellers bruge sådan nogle til?

CHARLOTTE FRA DANMARK

Holder du på med papirhobbyen ofte?
I perioder laver jeg noget hver dag og ofte i mange timer. Jeg arbejder ikke, har ikke små børn og min mand kan godt underholde sig selv, så jeg kan scrappe lige når jeg har lyst. Lige for tiden er det dog kun 1-2 gange om ugen, men sådan er det ofte om sommeren.

Hvordan er din scrappeplass?
Jeg er så privilegeret at jeg har mit eget scraprum. Som det kan ses på billederne er jeg et rodehoved, så det er dejligt, at bare kunne lukke døren, når det bliver for slemt!

CHARLOTTE FRA DANMARK

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Den er svær, for der er så mange dygtige papirkunstnere som inspirerer mig og det skifter ofte, alt efter hvad jeg laver. Ingen nævnt – ingen glemt!

Andre opplysninger du ønsker å få med i presentasjonen?
Jeg har været med i flere forskellige designteams, senest Panduro Hobbys Scrapbooking, som nu er nedlagt. Det har været sjovt og udfordrende, men til tider også stressende, at skulle have projekter færdige til en deadline. Så lige nu nyder jeg, at kunne lave lige hvad jeg vil, når jeg vil.

Jeg bruger også en del tid på at hjælpe min veninde Heidi Jensen med at arrange Scrapbooking Convention to gange årligt i marts og oktober. Det er bla mig, som laver plakater, skitser og udfordringer, bordplaner og uddeler masser af kram på selve dagen.

Du finner flere intervju i serien “Nordstjernen” her: Nordstjernen

Foto: Charlotte
Publisert med tillatelse


Nøkkelord dansk: 3D-projekter

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »