, ,

Cheap Homemade Watercolor – part 2

Så blev min Alberte palette endelig tør, jeg glemte alt om det, og den stod åben lille uges tid, men tror faktisk den var tør allerede dagen efter. Lad os teste de farver og se hvad vi kan skabe med dem.


Type projekt: Follow up på DIY/teknik
Stilart: du bestemmer
Teknikker brugt: mixing og tørretid
Hovedfarve: gammel rosa, lilla
Redskaber: akvarelpapir, pensler
Medium: vand


For at aktivere min nye palette sprayer jeg dem først med almindelig postevand fra vandhanen, dernæste lader jeg det stå et minuts tid.
Personlig bruger jeg altid 2 glas med vand, 1 glas til at skylle mest mulig farve af og det 2 glas til at sikre mig at min pensel er helt ren før jeg benytter en ny farve.
Når jeg har en ny palette kan jeg bedst lide at starte ud med at teste de forskellige farver, ved at lave enten et hurtigt farveskema eller bare at lege med farverne som vist herunder.
Her blev jeg virkelig overrasket over hvor meget glimmeret der er tilføjet øjenskyggen virkelig kommer frem når man maler med denne palette. Det har jeg ikke prøvet før.
 
Et farveskema gør det nemmere at danne sig et overblik over de tilgængelige farver og sammensætte dem med fx andre farver som ikke nødvendigvis er fra samme farvepalette.
Så mit råd er, test dine farver, leg med dem, miks dem og se hvad der sker. Selv har jeg et par blomster ideer der skal leges lidt med sammen med denne nye palette.

Jeg håber du fandt lidt kreativ inspiration og måske endda selv har mod på at lave din egen palette.

KreaTive Hilsner

Ria-K. aka KreaTrolden


Posted

Translate »