Chunky Happy Mail

Papir Cuts til min veninde

0 229

Nogen gange er det bare rart at kunne få andre til at smile, ved at gøre den lille smule ekstra. Jeg håber i hvert fald at kunne få min gode krea veninde til at smile lidt ekstra med denne chunky happy mail boks.

Type projekt: Chunky happy mail
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brugt: Silhouette
Hovedfarve: Pastels
Redskaber: Silhouette Cameo, Misti, Scoreboard, Paper trimmer, Envelope Punch Board, stempler
Medium: Dobbeltsidet tape, sort Memento stempel pude

En veninde spurgte om hun eventuelt kunne lokke mig til at skære en masse tal ud til hende, som hun kunne anvende på kort. Tog gerne imod opgave og min Silhouette blev sat på opgaven.

Dog syntes jeg ikke jeg “bare” ville overlevere en hvid konvolut til hende, så besluttede at lave det om til projekt happy mail. Det tog dog om sig og blev til chunky happy mail.

Jeg startede med at lave nogle coin envelopes med mit Envelope Punch Board.

Papir hobby CHUNKY HAPPY MAIL

Men stadig syntes jeg ikke det var helt nok. Så jeg lavede nogle sliders til at komme indeni konvolutterne så tallene var nemmere at få ud af konvelutterne.

Papir hobby CHUNKY HAPPY MAIL

Her opstod ideen med en lidt chunky happy mail og jeg besluttede at lave en lille boks således alle tal var samlet, inspirationen til den fik jeg fra en gammel dokumentmappe jeg har stående. Jeg besluttede at lave et ekstra rum forrest i den lille boks så der kunne komme lidt ekstra godt med.

Papir hobby CHUNKY HAPPY MAIL

En masse leftovers fra andre projekter jeg har lavet gennem tidens løb. Dejligt at få ryddet lidt ud.

Nedenfor kan du se det endelige resultat. Der er et par ting jeg nok ville have gjort anderledes, men dette var og skulle blot være et hurtigt projekt, og grunden til lukke flappen sidder som den gør er fordi jeg har fyldt lidt for meget ekstra ting og sager ned i det forreste rum. På toppen stillede jeg en lille container med de gennemsigte halvperler og den lille clips. herefter bandt jeg et blonde bånd rundt og det hele.

Er du interesseret i en DIY så skriv en kommentar og jeg vil kigge på det.

Papir hobby CHUNKY HAPPY MAIL

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »