Cigaræske til 1. gangs far

GD2016 Susan Janicula

Kære Læsere, Susan fra Gæste Designer Teamet her. Min inspiration var en gave til en mand som fejrer sit førstefødte barn, for så skal der ryges en god cigar. Jeg har lavet en del æsker, men aldrig en cigaræske. Da jeg så Tim Holtz nye papirblok blev jeg glad, det kunne blive spændende at prøve.


Type prosjekt: Eske
Anledning: Fødsel
Stilart: Grunge/Vintage
Teknikker brukt: Bretting, distressing, stempling
Hovedfarge: Brun


Jeg besluttede mig for at lave en aflang æske, hvor der kan ligge 4 gode cigarer. Her er min tegning som jeg brugte, og du skal tilpasse sidestykkerne for det kommer helt an på hvor tykt dit pap/cardboard er. Jeg har limet sidestykkerne oven på mit bundpap med ganske almindeligt papirlim fra Panduro.

GD2016 Susan #3 01

GD2016 Susan #3 02

Her har jeg limet siderne. Jeg bruger altid min skalpel til at skære i pap og aldrig skæremaskine eller andre slags knive, for så føler jeg mig altid sikker på mit resultat.

GD2016 Susan #3 03

Brunt indpakningspapir egner sig rigtig godt til at beklæde en æske. Det er tyndt og let at lime på. Når papiret er limet på bruger jeg et kreditkort til at glatte efter, så der ikke kommer for mange krøller. Låget skal du have lidt tålmodighed med, da det skal flugte med hele toppen, jeg har limet papir indefra og ud. I dette tilfælde passer det brune indpakningspapir rigtigt godt, da jeg har valgt det som base, det ligner allerede træ.

GD2016 Susan #3 04

Så stempler jeg rundt på hele æsken og jeg distresser på alle kanterne.

GD2016 Susan #3 05

Så skal indersiden af æsken beklædes.

GD2016 Susan #3 06

Jeg har skåret trekanter og stemplet, formet papiret rundt om et lille rør som havde cigartykkelsen.

GD2016 Susan #3 07

 Der er pyntet på inderside af låget og distresset på alle kanter. Jeg har stemplet på silkepapir for at lave mellemlægget som beskytter cigarerne.

GD2016 Susan #3 08

Tim Holtz papiret er fantastisk, som du kan se er der også mavebælter. De er klippet og limet på cigarerne.

GD2016 Susan #3 09

Her har jeg taget et nærbillede af cigarerne.

GD2016 Susan #3 10

Her er den færdige æske.

GD2016 Susan #3 11

Mærkaten er stemplet, krøllet, jeg har brugt en hjørne punch, distresset og gnubbet remnant rubs på.

GD2016 Susan #3 12

 Her har jeg kantet med Tims Design Tape.

GD2016 Susan #3 13

GD2016 Susan #3 14

Materialeliste:

 • Gråt pap
 • Brunt indpakningspapir
 • Tim Holtz Paperstash Dapper
 • Tim Holtz stamps Wallpaper and Wood, Haunted Mansion, ZigZag & Diamonds og Falling Leaves
 • Andy Skinner Stampendous Toxic stamp
 • Tim Holtz Kraft-Core Nostalgic Collection
 • Tim Holtz Flashcards Elementary
 • Tim Holtz Designtape Dapper
 • Remnant Rubs special Delivery
 • Ranger Archival ink jet black
 • Distress ink Ground espresso
 • Tonic hjørne punch
 • Jutegarn og tændstikker
 • Galeria Matt Medium og Quick Glue fra Panduro

Jeg håber, at du er blevet inspireret til at lave din egen cigaræske.

Kram Susan aka Klistersøster

Tidligere artikler af GD2016 gæstedesigner Susan – Steampunk & Grunge inspirator:


Posted

Translate »