COME TO THE DARKSIDE

0 2,158

Personligen är jag en riktig kaffetant och idag har jag gjort 4 stycken fickor med kaffetema. Fickorna kan man ge bort vid samma tillfälle som man skulle ge ett kort, de är lagom stora att fylla med lite godsaker.

Type prosjekt: Vikteknik
Anledning: Tack/uppskattning
Stilart: Vintage
Teknikker bruk:  Die-cutting, lager-på-lager, stämpling och origami
Hovedfarge: Brun
Utstyr som er brukt: Cut’n’boss (stansmaskin), skärmaskin, dies och stämplar
Jag har dekorerat alla fyra med olika papper från samma block, på det sättet stämmer alla färgerna ihop fint. Själva fickan har jag vikt i ett kvistpapper (ett råpapper som är oblekt). Jag har chalkat (strukit med brun stämpelfärg) på alla kanter både på fickorna och de mönstrade papperna.
Jag gillar när det är lite humor så på den ena fickan har jag stämplat en rolig text. Jag har stansat hål i toppen och trätt igenom ett band. Hålet har jag förstärkt med mönsterpapper ur blocket.
Fickorna kan man använda som “tackkort” och på den ena har jag stämplat en tacktext och limmat fast några utstansade figurer. Här har jag inte stansat ett hål i toppen av fickan utan bara limmat fast en rosett.
Vikningen är enkel, jag hittade beskrivningen på nätet (kallades Diaper fold treat holder), det bästa är att man behöver inget lim eller tejp för att fickan ska hålla ihop.
close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More