COPICS: AT FARGELEGGE ENKELT

0 1,122

GD2016 Marthe MathisenJeg har hatt lyst til å fargelegge dette motivet fra Make It Crafty og da jeg tilfeldigvis kom over en lignende utgave hvor man bare hadde croppet ut en del fikk jeg lyst til å prøve å lage noen lignende.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Fødsel
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Stempling, fargelegging
Medium som er brukt: Copics

Siden motivet ble så lite når jeg kun ville ha fokus på det og fargeleggingen fant jeg ut at å lage et av A2 kortene mine ble for store, så jeg valgte å lage et mindre kvadratisk kort. Jeg synes også motivet ble mer fremhevet og at vocal pointet mitt ble tydeligere.

Jeg valgte nøytrale farger for at det skal smelte sammen med det lyseblå og hvite i bakgrunnen og ikke ha for sterke kontraster. For å fremheve at det kan være til et par som venter en liten babygutt valgte jeg en lyseblå ramme bak. Jeg synes motivet sier så mye om hvem anledning kortet er til uten at det må en tekst til. Jeg prøvde meg frem med vellum og banner, men det overskygget for fargeleggingen og ble feil for mine øyne.

GD2016 Marthe #2 01

Fargene jeg har brukt:

Hud: E000, 00, 21, 11 og 04

Brun genser: E31,35,37,39 og 79

Grå bukse: W3, 5, 7 og  9

Grå bukse og genser: C1, 3, 5 og 7

Håper dere fant inspirasjon til å børste støv av tusjene og prøver å lage noen små kort. Det er også en flott måte til å øve på fargelegging, bruke rester fra mønsterark, øve seg på nye teknikker og ha en begrensning på hvor mange ting man kan putte på.

Jeg bruker både tags og minikort som dette, når jeg skal teste ut nye teknikker eller metoder for å ikke bruke for mye papir og fordi jeg kan få et raskt og enkelt kort ut av det, hvis jeg blir fornøyd da 😉

Ha en fin og kreativ dag,

klem fra Marthe aka Marthes Kort

Tidligere artikler af Marthe, som er vores GD2016 teamie og Copics farvelægnings-Inspirator:

Andre artikler i magasinet, som er relateret til Copics:

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More