COPICS: FARGELEGGING AV HUD + VIDEO

0 1,404

GD2016 Marthe Mathisen

Familie, venner og  hobbyvenner  inspirerte meg til å lage denne tutorialen, fordi de setter så pris på det jeg fargelegger og ønsker å lære det jeg kan. Jeg føler meg både rørt og takknemmelig for alle de gode kommentarene  og  den selvtilliten det har gitt meg til å ha tro på meg selv og det jeg gjør. I dagens verden lever vi for mye etter janteloven og det er synd at det er så mange flinke der ute som unnskylder seg eller påpeker sine feil når man får et kompliment. Jeg vil bidra til å snu på det ved å være en av de som tør å si, jeg er flink og jeg har tro på meg selv! Så håper jeg dere følger etter.

Hva var tanken og ideen bak prosjektet?

Tanken var å hjelpe de, som vil lære å fargelegge på en enkel og rimelig måte. Jeg synes kreativitet er noe alle bør få muligheten til å lære og jeg forstår godt at man ikke vil kjøpe mange tusjer og betale for kostbare kurs, når man ikke er sikker på om det er dette jeg vil.

GD2016 Martha #1 no.3

Jeg anbefaler derfor alltid å prøve flere typer alkoholtusjer, som virker interessante for deg og se hvem som passer deg best. Ved å lage denne videoen kan jeg vise deg teknikkene jeg bruker og da kan du prøve dem ut selv og se om det er noe du har lyst til å lære mer om. Da finnes det mange flotte fargeleggingskurs der ute, både lokalt og på internett, alt etter hva som passer din tidsklemme og lommebok.

GD2016 Martha #1 no.1

Teknikker jeg har brukt:

Jeg har brukt teknikker, jeg har lært via Kit and Clowder Online Coloring Class (Skin and Hair class) Jeg bruker en seriekombinasjon mellom 3-6 tusjer, fordi det gjør blendingen lettere for meg. Man kan fint bruke kun 3 tusjer og bruke tip to tip metoden også. Jeg pleier å gå fra mørkt til lys fordi det er den måten som fungerer for meg, men det er noe man må prøve seg frem på og finne ut av hva du trives med.

Jeg bruker teknikker som strokes og flicks (noe jeg viser mer av og forklarer i videoen. Når jeg legger mye tid i fargeleggingen lager jeg som regel veldig enkle kort, fordi jeg ønsker at fokuset skal være på motivet mitt.

***

***

Material-liste:

  • Fargene jeg har brukt: E000, 00, 21, 11 og 04 
  • Stempel-tekst: Kort og Godt

Siden jeg er så heldig å få være med i teamet til The Paper Crafting, så ville jeg gjøre mine oppgaver til noe ekstra og bruke tid på å finne ut hva jeg kunne finne på som virkelig fremhever oss og det jeg kom frem til var å lage en videotutorial, som flere av mine hobbyvenner har etterspurt så da synes jeg det passet perfekt til å dele som inspirasjon i magasinet og håper det kan hjelpe de som vil lære å fargelegge med copic markers eller andre alkoholbaserte tusjer som bruker de samme teknikkene.

SAMSUNG CSC

Håper dere fant inspirasjon til å børste støv av tusjene eller fortsette fargeleggingen.

Husk at øvelse gjør mester og ikke gi opp.

For mine prosjekter ut året blir det mest fokus på fargelegging, hvor jeg lager videotutorials. Så ønsker du å få med deg dem kan du abbonere på YouTube kanalen min: Marthes Kort.

Ha en fin og kreativ dag,

Klem fra Marthe

Marthe’s Kort

Du kan lære Marthe bedre at kende HER, hvis du er gået glip af vores GD2016 introduktion af hende.

Kig med igen torsdag den 16. juni, hvor Marthe er tilbage igen med ny inspiration. Hvem ved, måske har Marthe endnu en video til os?

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More