Cyber Crop på Scrapbooking Day 2017

Kæmpe stort tak til alle som deltog i vores Cyber Crop på Scrapbooking Day lørdag den 6. maj. Det var fantastisk! Der var flere som trodsede det flotte forårsvejr og som var kreative sammen med os. På dagen blev der samlet postet 84 færdige projekter, så der blev sandelig arbejdet med papir, lim og stempler i de små kreative hjem i Skandinavien. Det betyder også, at vi slog vores egen rekord med deltagere – 1000 tak for det!

Opgaverne fra vores Cyber Crop vil blive fremvist længere nede i denne artikel. Du kan ligeledes se alle projekterne fra deltagerne i vores galleriet – tro mig – der er masser af fantastisk inspiration at finde!

- Advertisement -

Vi har til Scrapbooking Day lavet denne badge, som alle at velkomne til at bruge, når de blogger deres projekter fra vores Cyber Crop event. 

Vi havde lækre sponsorpræmier at give væk til nogle af vores kreative deltagere. Norske Tudos havde sponsoreret et gavekort og danske Three Scoops havde sponsoreret 3 lækre præmier med stempler & designpapir. Hvis I ønsker at se nærmere på præmierne og de heldige vindere, så kig forbi vores Facebook gruppe “The Paper Events“. Vi arrangerer forskellige events i denne gruppe og alle kreative papir hobby sjæle er velkomne.


Afsløring af Top 3:

Guest Design teamet GD2017 og redaktionen har stemt på deres personlige Top 3 blandt alle bidragene til Scrapbooking Day 2017. Og dette blev resultatet…………………………………

TOP #1

Ninni E. Nordbø, Opgave #3 – Muse for TPC

 


TOP #2

Eva Dohn, Opgave #2 – Teknik

 


TOP #3

Annette Vesth, Opgave #2 – Teknik

Kæmpe tillykke til jer!


Her kan I se de 3 opgaver, som blev præsenteret på Scrapbooking Day 2017!

Oppgave 1: PHOTO INSPIRATION

Bidrag til opgave 1:

Scrapbooking Day 2017, utfordring 1 – The Paper Events


Oppgave 2: TEKNIK

Bidrag til opgave 2:

Scrapbooking Day 2017, utfordring 2 – The Paper Events


Oppgave 3: MUSE FOR TPC

Bidrag til opgave 3:

Scrapbooking Day 2017, utfordring 3 – The Paper Events


Planlægningen for næste store Cyber Crop event er allerede i gang!

Sæt kryds i kalenderen lørdag den 7. oktober 2017 hvor vi fejrer World Cardmaking Day i facebook gruppen “The Paper Events”. Kom og vær med…..

 

- Advertisement -

Translate »