Cyber Crop på Scrapbooking Day 2018

Wauw, vi har ikke andet ord!. Til InterNational Scrapbooking Day lørdag den 5. maj havde vi et fantastisk cyber crop event i magasinets Facebook gruppe “The Paper Events“. Sidste år havde vi 84 bidrag til SBD og denne gang havde vi helt utroligt hele 163 bidrag! Det er næsten dobbelt op! Stor, stor tak til alle deltagere, som var med til at gøre det til en total cool dag. Vi havde denne gang 7 flotte sponsor præmier at give væk til heldige vindere. Tak til at I alle var med til at sprænge tidligere mål for os. 

I denne artikel vil I få præsenteret et Galleri med alle deltagernes 163 bidrag fra InterNational Scrapbooking Day. Der er inspiration fra øst til vest og fra nord til syd. Lige meget om du er til Mixed Media, Envelope Art, Layouts, Kort eller Tags, så er det garanteret noget for dig. Og vi vil også afsløre vores Top 3. Redaktionen og vores TPC Cyber Crop Ambassadører har stemt på deres personlige Top 3 ud af alle deltagernes bidrag. Mon det er dig? Kig med og se det i denne artikel.

Vi har til Scrapbooking Day lavet denne badge, som alle at velkomne til at bruge, når de blogger deres projekter fra vores Cyber Crop event.

Vi havde lækre sponsorpræmier at give væk til nogle af vores heldige og kreative deltagere. Vi var så utroligt beæret over at have 6 sponsorer til vores event denne gang og i alt 7 sponsor præmier. Nedenfor kan I se en oversigt over dem alle, som var fra Danmark, Norge, England og USA.

Hvis I ønsker at se nærmere på sponsor præmierne og de heldige vindere, så kig forbi vores Facebook gruppe “The Paper Events“. Vi arrangerer forskellige events i denne gruppe og alle kreative papir hobby sjæle er velkomne fra Danmark, Norge og Danmark.

Da vi dette år ikke har noget Gæste Designteam, havde vi stor hjælp fra TPC Cyber Crop Ambassadører. Vores 3 ambassadører har været med til at gøre vores event til den succes det var. Derfor skal der lyde stor ros og tak til Melina Dahl fra Sverige, Rikke Schmidt og Tina Mathisen fra Danmark.

 

Scroll ned for at se Galleriet med alle deltagernes bidrag.


Afsløring af Top 3:

Redaktionen og TPC Cyber Crop Ambassadører har stemt på deres personlige Top 3 blandt alle bidragene til Scrapbooking Day 2018.

Dette blev resultatet…………………………………

TOP #1

Anita Norèn Kristensen, Opgave #1 – Photo Inspiration


TOP #2

Gitte Hansen, Opgave #2 – Teknik


TOP #3

Mette Witus Nielsen, Opgave #1 – Photo Inspiration

Kæmpe tillykke til jer alle!


Her kan I se de 3 opgaver, som blev præsenteret på Scrapbooking Day 2018!

Oppgave 1: PHOTO INSPIRATION

Bidrag til opgave 1 finner du i et eget galleri her: Scrapbooking Day, utfordring 1 – The Paper Events


Oppgave 2: TEKNIK

Bidrag til opgave 2 finner du i et eget galleri her: Scrapbooking Day, utfordring 2 – The Paper Events


Oppgave 3: MUSE FOR TPC

Bidrag til opgave 3 finner du i et eget galleri her: Scrapbooking Day, utfordring 3 – The Paper Events


Planlægningen for næste store Cyber Crop event er allerede i gang!

Sæt kryds i kalenderen lørdag den 6. oktober 2018, hvor vi fejrer World Cardmaking Day i facebook gruppen “The Paper Events”. Kom og vær med…..

 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.