CYBER CROP EVENT PÅ WORLD CARDMAKING DAY 2017

2 2,259

Lørdag den 7. oktober var World Cardmaking Day og den fejrede vi ved at holde et kæmpe Cyber Crop i vores facebook gruppe The Paper Events. Sikken en scrappe fest vi havde sammen. Tusind tak til alle som gjorde os selskab og især til alle jer, som var kreative sammen med os. Hold da op, hvor fik vi lavet rigtig mange mega flotte og inspirerende kort. 

Vi vil gerne takke jer for endnu en ting. Vi slog nemlig igen deltager rekorden fra sidste gang vi holdt Cyber Crop. Vi havde deltagere fra både Danmark, Finland, Norge og Sverige. I er bare alle sammen fantastiske!  Hele 96 kort blev lavet af vores deltagere plus de kort som vores medhjælpere fra redaktionen og Guest Design teamet lavede. Det er over 100 kort! Håndlavede kort bringer så megen glæde til andre, så bliv endelig ved med at lave dem.

Hvis du er ny her i The Paper Crafting, kan vi afsløre at et Cyber Crop er et online scrappe treff. Her kan vi mødes fra alle hjørner af Skandinavien og være kreative sammen. Vi er så glade for at kendskabet til vores Cyber Crops rækker længere og længere ud til de Skandinaviske scrappere.

Inspirations opgaverne fra vores Cyber Crop vil blive fremvist længere nede i denne artikel. Du kan ligeledes se alle kortene fra deltagerne i vores gallerier – tro mig – der er bunker af vidunderlig og fabelagtigt inspiration at finde!

Vi har til World Cardmaking Day lavet denne badge, som alle at velkomne til at bruge, når I blogger jeres kort fra vores Cyber Crop event.

Vi havde selvfølgelig også præmier at give væk til nogle af vores kreative deltagere. Denne gang var præmierne sponsoreret af The Paper Crafting Magazine og Pia’s Creative World.

Hvis du er nysgerrig og ønsker at se nærmere på præmierne og de heldige vindere, så kig forbi vores facebook gruppe “The Paper Events“. I denne gruppe arrangerer vi vores Cyber Crops og alle kreative papir sjæle er velkomne.


Afsløring af Top 3:

Guest Design teamet GD2017 og redaktionen har stemt på deres personlige Top 3 blandt alle bidragene til World Cardmaking Day 2017. Og dette blev resultatet…………………………………

TOP #1

Gitte Blomsterbox, Inspirations opgave #3 – Muse for TPC

TOP #2

Tina Mathiasen, Inspirations opgave #2 – Teknik

TOP #3

Siv Kristin Forseid, Opgave #1 – Photo Inspiration

Kæmpe tillykke til jer, Gitte, Tina og Siv Kristin. I får æren og denne badge, som I stolt kan fremvise på jeres blog og social media.


Her kan I se galleri med de 3 inspirations opgaver, som blev præsenteret på World Cardmaking Day 2017!

Oppgave 1: PHOTO INSPIRATION – Galleri
Oppgave 2: TEKNIK – Galleri
Oppgave 3: MUSE FOR TPC – Galleri


Planlægningen for næste store Cyber Crop event er allerede i gang!

Sæt kryds i kalenderen lørdag den 5. maj 2018 hvor vi fejrer Scrapbooking Day i facebook gruppen “The Paper Events”. Kom og vær kreative med os og en masse andre friske scrappere…..

 

2 kommentarer
  1. karen marie hansen skriver

    stort tillykke til de tre dygtige damer! Det var en smadderhyggelig dag, dejligt med kreativt selskab 🙂

  2. Melina Dahl skriver

    Stort grattis till vinnarna! Mycket fina kort 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More