Cyber Crop Event på World Cardmaking Day 2018

Traditionen tro holdt vi en Cyber Crop på World Cardmaking Day, som dette år lå på lørdag den 6. oktober. Hold op, hvor vi var mange deltagere denne gang! Vores deltagere fik lavet utroligt mange flotte, spændende og lækre kort til vores 3 inspirationsopgaver, som her kan ses samlet i gallerier. Og vi afslører Top 3 blandt alle deltagernes kort.  

Denne gang blev der lavet 212 kort på World Cardmaking Day til vores Cyber Crop event. Det slår helt klart vores rekord fra sidste Cyber Crop, hvor der blev lavet 163 projekter til InterNational Scrapbooking Day. Denne gang havde vi også selskab af mange nye ansigter i Facebook gruppen. Det var så dejligt at se så mange scrappere være kreative sammen med os. Vi havde en fantastisk dag!

I denne artikel vil I få præsenteret et Galleri med alle deltagernes 212 kort fra World Cardmaking Day. Det er virkelig spændende at se, hvordan vores deltagere har fortolket vores inspirationsopgaver. Der er en masse inspiration fra øst til vest og fra nord til syd. Vi vil også afsløre Top 3, som redaktionen og vores TPC Cyber Crop Ambassadører har stemt på ud af alle deltagernes bidrag. Mon det er dig? Kig med og se det i denne artikel.

Vi har denne badge, som alle er velkomne til at bruge, når de blogger deres kort fra vores Cyber Crop event.

Vi havde lækre sponsorpræmier at give væk til nogle af vores heldige og kreative deltagere. Vi var så utroligt beæret over at have 5 sponsorer til vores event denne gang og i alt 8 sponsor præmier. Nedenfor kan I se en oversigt over dem alle, som var fra Danmark, England, Tyskland og USA.

Hvis I ønsker at se nærmere på sponsor præmierne og de heldige vindere, så kig forbi vores Facebook gruppe “The Paper Events“. Vi arrangerer events 2 gange om året i denne gruppe og alle kreative papir hobby sjæle er velkomne fra Danmark, Norge og Sverige.

Denne gang havde vi igen kæmpe stor hjælp fra vores TPC Cyber Crop Ambassadører. Vores 4 ambassadører har været med til at gøre vores event til den succes det var. Vi kan derfor ikke sige stor nok tak til Melina Dahl fra Sverige, Marthe Mathisen fra Norge, Rikke Schmidt og Tina Mathisen fra Danmark. 1000 tak ladies!

Scroll ned for at komme til gallerierne med alle deltagernes kort.


Afsløring af Top 3:

Redaktionen og TPC Cyber Crop Ambassadører har stemt på deres personlige Top 3 blandt alle bidragene til World Cardmaking Day 2018.

Dette blev resultatet…………………………………

TOP #1

Beate Halvorsen, Opgave #2 – Teknik: Ink Blending

 

TOP #2

Jean Rasmussen, Opgave #3 – Muse for TPC

 

TOP #3

Anethe Hellström, Opgave #2 – Teknik: Ink Blending

Woot, woot….kæmpe tillykke til jer alle!


Her kan I se de 3 opgaver, som blev præsenteret for vores deltagere på World Cardmaking Day 2018!

Inspirationsopgave 1: PHOTO INSPIRATION

Bidrag til opgave 1 finner du i et eget galleri her: World Cardmaking Day, Opgave 1 – The Paper Events


Inspirationsopgave 2: TEKNIK

Bidrag til opgave 2 finner du i et eget galleri her: World Cardmaking Day, Opgave 2 – The Paper Events


Inspirationsopgave 3: MUSE FOR TPC

Bidrag til opgave 3 finner du i et eget galleri her: World Cardmaking Day, Opgave 3 – The Paper Events


Planlægningen for næste Cyber Crop event er allerede i gang!

For at deltage i vores Cyber Crops skal du bare være medlem af vores Facebook gruppe “The Paper Events”.

 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.