DAGENS UTFORDRINGER I THE PAPER EVENTS

0 733

I dag arrangerer vi Cyber Crop (online scrappetreff) i The Paper Craftings Facebook-gruppe The Paper Events. Alle er velkommen til å delta og her vil du kunne se hvilke utfordringer som deltakerne har fått å bryne seg på i dag. 

Den første oppgaven er #Photo Inspiration. Her skal deltakerne lage kort, tags, layouts eller andre papirprosjekter med utgangspunkt i et bilde, fargene fra et bilde eller en blanding mellom begge. 

Bildet som er brukt i denne oppgaven er fra Reykjavik på Island i juli 2015. Det viser et eldre industribygg som er overøst med grafitti av ymse slag. 

KORT INSPIRERT AV OPPGAVE 1 “PHOTO INSPIRATION”


Den andre oppgaven som deltakere på dagens “Cyber Crop” har fått er en teknikk-oppgave. Her skal man bruke die cuts og ink (blekk) for å lage bakgrunner som kan brukes på kort, tags og lignende prosjekter. Idéen til teknikken er hentet fra Belen Torres (Instagram: belen_torres_ceuta) og du finner en video med fremgangsmåten her: Die Cut & Ink og en artikkel på norsk her: Bakgrunn med Die Cut

Bildene til denne oppgaven er hentet fra Belen Torres Instagram-konto og er publisert med tillatelse fra henne. 

KORT INSPIRERT AV OPPGAVE 2 “TECHNIQUE”


Den tredje oppgaven i The Paper Events i dag er den vi kaller “Muse for TPC”. Årets Muse er Liz Marsden fra England. Liz er en svært dyktig papirkunstner og har tidligere vært med i vår artikkelserie “Ut i verden”: Liz fra England Prosjektet som er valgt ut som inspirasjon i dagens Cyber Crop er en planke som Liz har dekorert ved hjelp av blant annet mixed media og blomster laget av vellum. 

Du finner mer informasjon om Liz nydelige prosjekt her: Liz’s Creative Corner: “Inspire”

KORT INSPIRERT AV OPPGAVE 3 “MUSE FOR TPC”


Du kan også delta i dagens Cyber Crop. Da melder du deg inn i Facebook-gruppen “The Paper Events” og lager bidrag til den eller de utfordringene som du har lyst til å delta på. Du deltar ved å poste et bilde av ditt prosjekt i kommentarfeltet under utfordringen. Da vil du være med i trekningen om flotte premier, ditt bidrag kan bli kåret til “Topp 3” blant de prosjektene som lages i dag og det vil bli med i et flott galleri her i The Paper Crafting.
Velkommen til oss!

Foto: Marit Pedersen, Belen Torres og Liz Marsden
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More