UT I VERDEN: DAVINIA FRA AUSTRALIA

1 1,607

Davinia fra Australia er en av de mange kortlagerne rundt omkring i verden som virkelig har fått øynene opp for skandinaviske produkter innenfor papirhobbyen. Davinia er veldig glad i Magnolia-stemplene og papir fra Maja Design, Pion og Riddersholm Design. Det kan vi godt forstå. I dag kan du lese mer om Davinia og hennes nydelige kort her i The Paper Crafting.

picMitt navn er Davinia Wood, jeg er engelsk men er bosatt i Vest-Australia sammen med min mann og våre kjæledyr eremittkrabber!

Min blogg finner du her: Davinia Wood

Jeg elsker å lage kort! Jeg elsker det å fargelegge og bruke flotte farger! Og jeg elsker papir!! Dette er det som fikk meg til å starte med denne hobbyen. Jeg elsker Magnolia og å fargelegge motiv ved å bruke Copics og Distress Inks. Og jeg elsker også blonder, bånd, rhinestones og perler – jeg liker at det skinner!

Jeg holder på med hobbyen så ofte som mulig. Jeg arbeider ikke (er en heldig jente!) så jeg forsøker å fargelegge litt hver dag, bare om det er noe av håret eller huden på et motiv.
 
Mitt hobbyrom… det er lite!! Vi bor i en lav bungalow, men jeg har et skap fullt av bånd, blonder, papir, stempler og så har jeg en bokhylle full av papir, dies, frantage og alle de flotte tingene!! Jeg liker å holde det ryddig så mitt skrivebord er ganske oversiktelig!
 
Jeg beundrer mange av de produktene som kommer fra Skandinavia. Jeg er veldig glad i Magnoliastemplene og de inspirerer meg veldig. Maja Design, Riddersholm Design og Pion er blant mine favoritter og jeg synes bloggene deres er så inspirerende og informative.
 
DSC04050 DSC04044
DSC03867DSC04020DSC03549 DSC03498
DSC04014
 
Hva som inspirerer meg? Vel, jeg elsker vintage- og Shabby Chic-prosjekter, men elegant Shabby Chic! Det er noe så elegant og feminint ved det å kunne lage et nydelig vintageprosjekt. Jeg får inspirasjon fra mange steder; sanger, TV, bøker, bilder og tidsepoker som 1920- og 1940-årene. Magnolias Design Team er også veldig inspirerende og dyktige.
 
Jeg har vært med i en del Design Teams, men jeg liker best å være med som gjestedesigner. Jeg har vært gjestedesigner for Time for a Magnolia Challenge, Paradise of Magnolia og akkurat nå er jeg gjestedesigner for All about Magnolia Challenge blogg for å nevne noen.
 
Foto: Davinia Wood
Publisert med tillatelse
close
1 kommentar
  1. Sandra Colenutt skriver

    Hello, I love the editorial you have made on my very dear friend Davinia Wood! She makes the most beautiful cards, is very talented, I love the way she uses the different Maja, Pion & Riddersholm papers, they are devine papers to work with.
    I am honoured to call Davinia Wood my friend & happy to know we have the same passion for Magnolia stamps and lovely papers!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More