De smukke motivers mur

0 34

Jeg tror, at rigtigt mange af os har nogle af vores elskede designpapirer liggende længe, fordi de simpelthen er for smukke til, at vi kan nænne at klippe i dem. Og så ligger de der i vores gemmere, indtil de er blevet kedelige og forældede.


Type projekt: Kort
Anledning: Jul
Stilart: Layering
Teknikker brugt: Diecutting, Heat foilling
Pynt/dekor: snor, bånd, charm
Hovedfarge: Rosa + Rød/grøn + Rød/brun
Medium som er brugt: Foil, Wink of Stellar tusch
Utstyr som er brugt: Big-shot og Spellbinders Heatfoilling System


Marit havde d. 18. November skrevet en fin artikel om designpapir og det går super i tråd med mit emne. For af alt det smukke designpapir, vi køber, er der nok en del, som vi egentlig har meget svært ved at få brugt, selvom det samtidigt er de papirer, som vi endda synes, er de aller-smukkeste. Vi render panden mod de smukke motivers mur.

Enten nænner vi det ikke, eller vi kan simpelthen ikke få dem brugt, fordi det nogle gange kan være lidt svært at sætte et kort op, hvor det smukke motiv ses, men hvor der alligevel “sker” lidt mere,  end at vi limer et motiv på karton.

Jeg har for et par år tilbage besluttet at bruge mine mest elskede designpapirer – og det er faktisk en sand fornøjelse. Og så er der jo plads til at købe noget nyt!
Jeg vil idag vise 3 eksempler på kort med stort motiv på. De har alle 3 samme grund lay-out: 3-4 lag med mosgummi under et af dem og et stort motiv med en tværgående linje.
Det første er Majas smukke julepapir og den tværgående linje er her hvid snor. Lagene er lavet lidt vintage ved at distresse dem i kanten og et metal snefnug under snoren.
Det er ikke til at se på fotoet, men bladene og hendes pels og hat har fået et lag klart Wink of Stellar med det fineste gyldne glitter som frost.
Det næste kort er i mere 60’er stil.
Her har jeg brugt et lag af rødt Bazzill karton med foilede bomber og den tværgående linje er et stykke vellum, som er revet i kanten og som jeg har foilet  i grønt med snefnug og teksten: Time to celebrate. 

Det sidste er Alexandra Renkes hyggelige motiv-ark med julekopper. Laget under er guld, så der bliver en smal guldkant om motivet og neden under er der et lag brunt karton med blanke honningkage mænd. Her er den tværgående linje et rødt bånd med sløjfe med et par snefnug under.
På alle tre kort har jeg lavet et lag under motivet ret bredt, da jeg gerne vil, at det også skal kunne ses, da det faktisk også er noget af mit gamle, godt og længe gemte karton, som jeg så også har fået taget hul på nu…..only 139 more to go!

En dejlig dag til jer – måske med hovedet nede i designark skuffen.
Heidi

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More