DE VANSKELIGE KORTENE

0 3,720

Mange opplever det vanskelig å lage kondolansekort, meg inkludert. Men egentlig er det kanskje de viktigste kortene vi lager(?) Det å kunne gi bort et helt spesielt kort i en vanskelig tid er godt både for giver og mottaker. Og kondolansekort trenger ikke være «kjedelige», men de må være «korrekte». Jeg har laget et knippe med kondolansekort, og jeg har valgt litt annerledes i farger og pynt.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Kondolanse
Teknikker: Ingen
Kartong: Bazzill
Mønsterark: Rester fra Maja Design ark
Hovedfarge: Blå og beige
Pynt: Fjær, seambinding, perler, charms og blomster
Dies:  Memory Box og ukjent
Stempel: Norsk Stempelblad og North Star Design og Engros
Punch: MS og Stampin up

Jeg lot et par godt voksne familiemedlemmer se på kortene, spurte om noen av de var upassende. Både med tanke på farge og pynt. Men alle kortene ble godkjent. De falt inn under det de mente var sømmelig i en slik situasjon. Ikke at det er kjempe viktig, men artig å høre hva de hadde å si. For ingen vil trå feil i en slik situasjon. I tillegg hadde jeg en liten målsetning om å bruke opp mer av restepapirene jeg har liggende. Nå har haugen vokst veldig.

På det første kortet valgte jeg å pynte enkelt med fjær og sløyfe. Fjær kan jo også symboliseres mot engler, englefjær. Enkel tekst og enkel pynt. Ark fra restehaugen. Dette kortet er 12*12cm.

 

Innsiden er naken og nøytral med en passende tekst.

På det andre kortet har jeg valgt en klar farge i blått. Laget et hjerte av hvite og blå blomster. Sommerfugl og en enkel tekst over hjertet. Ark fra restehaugen. Dette kortet er 10*10cm

Innsiden her er også naken og nøytral med en passende tekst.

Det siste kortet er også i blått, stående. Her har jeg valgt et motiv som kan brukes på flere måter. Men syntes at det passet godt på dette kortet. Enkelt pyntet med hjerte og blå blomster. En liten blonde for å bryte litt på kortet.

Innsiden har fått hjerter som pynt med en liten perle på. Passende tekst og plass for personlig hilsen. Ark fra restehaugen. Dette kortet er 10*15cm.

 

Plass for personlig hilsen.

Alle disse kortene er enkle, med lite pynt. Jeg tenker at det er viktig med en verdighet over kortene. Det er lov å bruke litt farger, men kanskje ikke selvlysende eller det sterkeste og knalleste fargene.

Håper du ble inspirert til å lage noen kondolansekort. Like viktig å ha noen av de liggende som bursdagskort.

Kos deg med de du er glad i og nyt dagene.

 

Klem Gunn

 

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »