UT I VERDEN: DEEPTI FRA INDIA

3 2,308

Hallo kjære venner! Mitt navn er Deepti Stephens og jeg er fra India. Jeg er veldig stolt og glad for å bli presentert her i The Paper Crafting. Det er som om en drøm går i oppfyllelse. Yay! Tusen takk til Marit som har gitt meg denne fantastiske muligheten. Jeg er veldig glad! Jeg er for tiden designer for en butikk og utfordringsblogg kalt ‘Lulupu’ og jeg driver også en utfordringsblogg som heter ‘Create Something Catchy Challenges’. Hver torsdag laster jeg opp en video til min You Tube kanal ‘Catchy Design‘ hvor jeg deler kort, tips og teknikker. Dersom du ønsker å vite mer om meg er det bare å lese videre… 

deee1

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg er svært glad i kortlaging men noen gang lager jeg DIY-prosjekter også. Jeg elsker CAS-stilen med et hint av Mixed Media. Jeg liker også å dele forskjellige tips og teknikker i mine videoer og jeg elsker å bruke mine stempler på en kreativ måte. Du kan alltid finne morsomme, glade og optimistiske kort i min blogg..

Når startet du med papirhobby?
Jeg startet i 2011.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Jeg finner inspirasjon overalt. Uansett hvor jeg drar har jeg alltid en bok og en blyant med meg! Hvis jeg ser noe som fanger min oppmerksomhet, det kan være en plakat på en vegg, en gutts T-skjorte, en dameveske, kjolen til ei lita jente, aviser, sengetøy, bøker og lignende skriver jeg ned idéene med det samme slik at jeg kan bruke de på kort. Det er slik jeg finner inspirasjon!

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Nesten hver dag.. 

Har du andre hobbyer ved siden av papirhobbyen?
Jeg elsker å sy, lage mat og synge.

Kjenner du til noen skandinaviske papirkunstnere?
Jeg har møtt en svært god venn og en talentfull papirkunstner i Pia fra Norge. Hun er så hyggelig og hun eksperimenterer alltid med farger og mønsterpapir og lager svært flotte og elegante kort.

Kan du beskrive prosjektene du presenterer i denne artikkelen?
Som jeg allerede har nevnt liker jeg CAS og Mixed Media-prosjekter. Og jeg liker også å tegne mine egne motiv.

stainy wreath

leaves
Kort med blader – Et enkelt kort hvor bladene er håndtegnet og distresset med Distress Inks.
tq2
Her forsøkte jeg noe annet enn det jeg vanligvis gjør; vannfarger på svart kartong.
2
Dette kortet er i Mixed Media-stil. Jeg elsker bakgrunnen på dette kortet. Bladene og julekulene er håndtegnet og embosset.
stainy wreath
Jeg laget kransen ved å bruke flekk-stempler og dette er hvordan jeg bruker mine stempler på en kreativ måte!
new snow1
Her har jeg brukt maskering og fargelegging med vannfarger. Er ikke dette en søt liten gjeng?
baby Jesus
Baby Jesus – De tørkede stråene er håndlaget og babyen er håndtegnet!
prima blog hop
Prima blog hop – Dette kortet er et godt eksempel på et kort uten stempling. Dette kortet laget jeg ved å bruke kun mønsterpapir fra Prima forever green collection.
masculine thanks
Maskulint takkekort – Et kort i vintage-stil.
love
På dette kortet har jeg kuttet ut papirstrimler og embosset de med embossingverktøy fra Fiskars for å lage en slitt treverk-effekt.

Jeg håper du har kost deg mens du har lest mer om meg og jeg håper du liker disse prosjektene. Jeg vil igjen få takke Marit for denne fantastiske muligheten og jeg håper at dere vil sette pris på mine kreasjoner.

Tusen takk og ha det godt.

 
Foto: Deepti Stevens 
Publisert med tillatelse
 
3 kommentarer
 1. Maryann skriver

  Super flotte projekter her fra Deepti, der er rigtig flot lavet alle sammen. Fantastisk arbejde.
  Really beautiful projects here from Deepti, it´s sooo well made all of it. Stunning work.

 2. dorte skriver

  fantastic bright and lovely cards you make

 3. Sudhir skriver

  Well Done Deepti…Beautifully made
  Awesome Cards..

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More