,

Kortlaging i mai

Dersom du trenger designtips til kortlaging i mai kan det være nyttig å vite at hver måned i året har egne blomster og sten knyttet til seg. I mai er det liljekonvall og hagtornblomster som er månedsblomst og smaragd er månedssten. Jeg har laget et bursdagskort hvor jeg prøver å bruke blomster og bling som kan minne om hagtornblomster og smaragd.

Smaragd er en vakker edelsten med grønn farge som du ser bilde av til venstre. 

Jeg har forsøkt å bruke grønn bling som skal likne på smaragd. Du ser disse øverst i høyre hjørne på kortet. 

Jeg hadde ikke blomster som kunne likne liljekonvall så jeg valgte å bruke en hvit blomst med sorte prikker for å etterlikne blomster i hagtornslekten. 

I juni er jeg tilbake med et nytt kort inspirert av månedsblomster og månedssten. Hvis du ble inspirert til å lage noe selv send meg gjerne bilder. Du kan sende bilde til: editor@thepapercrafting.com – da viser vi de fram i TPC Magazine om en liten stund. 

Foto: Marit Pedersen
Les Facettes, Wikimedia (Smaragd), License: CC BY-SA 3.0
Prl42, Wikimedia (Hawthorn), License: CC BY-SA 3.0


Posted

Translate »