Kortlaging i september

Dersom du trenger designtips til kortlaging i september kan det være nyttig å vite at hver måned i året har egne blomster og sten knyttet til seg. I september er det forglemmegei, asters og ormevindel som er månedsblomster, mens safir er månedssten. Jeg har laget et bursdagskort hvor jeg prøver å bruke blomster og bling som kan minne om forglemmegei, asters og safir. 

Dette kortet er laget i pastellfargene lyseblått og rosa, mens blingen på kortet er mørkeblått som safir. Det er ikke en fargekombinasjon jeg vanligvis ville valgt, men jeg synes det er spennende å utfordre seg selv til å lage noe nytt. 

 

I oktober er jeg tilbake med et nytt kort inspirert av månedsblomster og månedssten. Hvis du ble inspirert til å lage noe selv send meg gjerne bilder. Du kan sende bilde til: editor@thepapercrafting.com – da viser vi de fram i TPC Magazine om en liten stund. 

Foto: Marit Pedersen
Jonas Bergsten, Wikimedia (Forglemmegei), License: CC0 1.0
Quagga, Pixabay (Asters), License: CC0 1.0
KeepOpera, Wikimedia (Ormevindel), License: GNU Free Documentation License
LesFacettes, Wikimedia (Safir), License: CC BY-SA 3.0

Translate »