Dekorasjon: Designtips – Blomster og bling

Månedsblomster og månedssten i februar

0 97

Hver måned i året har egne blomster og sten knyttet til seg. I februar er det primula og fiol som er månedsblomster og ametyst er månedssten. Jeg har laget et bursdagskort hvor jeg prøver å bruke blomster og bling som kan minne om primula, fiol og ametyst.

Ametyst er en vakker edelsten med lilla fargetoner. Siden fiol og primula også kan være lilla lot jeg kortet mitt for februar gå i lilla, rosa og blått. 

Jeg brukte to ulike former for bling som er ment å minne om ametyst. Den ene er et lilla hjerte, de andre er sirkler som er mer rosa. 

 

Litt rundt omkring på kortet, men særlig på blomstene brukte jeg gesso. Dette for å gi et lite inntrykk av snø og kulde. 

Blomstene på kortet er ment å likne på henholdsvis fiol og primula hvor den lilla blomsten er fiol mens de små rosa blomstene er ment å være primula. 

Fiol
Primula
Primula

I mars er jeg tilbake med et nytt kort inspirert av månedsblomster og månedssten. Hvis du ble inspirert til å lage noe selv send meg gjerne bilder. Du kan sende bilde til: editor@thepapercrafting.com – da viser vi de fram i TPC Magazine om en liten stund. 

Foto: Marit Pedersen
Stux, Pixabay (Ametyst), License: CC0, Public Domain
Hans, Pixabay (Primula), License: CC0, Public Domain
Lombarexport, Pixabay (Fiol), License: CC0, Public Domain 

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »