Dekorér med bølgepapp!

Det finnes mange ting man kan gjenbruke i papirhobby og en av disse er bølgepapp. Du kan finne bølgepapp på pappesker, men om du foretrekker bølgepapp i andre farger enn den vanlige brune kan du også få kjøpt det på hobbybutikker. 

Bølgepapp brukes ofte på papirprosjekter som er laget i en gammeldags stil, enten dette er Vintage, Shabby Chic eller andre stilarter. På det vakre kortet i Shabby Chic-stil nedenfor er bølgepapp lagt inn som en del av motivet. Kortet er laget av Anita Norén Kristensen og har tidligere vært publisert i TPC. 

SE OGSÅ: SALTSTRAUMEN KIRKE

Men bølgepapp kan også brukes på kort i andre stilarter slik som på kortet nedenfor som er laget i en mer nåtidig (contemporary) stil. Her brukes bølgepapp som en del av bakgrunnen på kortet. Dette kortet er laget av Anne Lill Tuen Degnes og ble vist fram i TPC for en tid tilbake. 

På det tredje kortet, i en mer ren og enkel stil, som er pyntet med bølgepapp ser vi at bølgepapp er brukt som en del av motivet. Dette kortet er laget av Tone K. Jensen og var med i TPCs julekalender i 2018.

Man kan også bruke bølgepapp på layouts. Layouten nedenfor er laget av Michelle Phillips fra Australia og hun har brukt bølgepapp til å fange opp stemningen fra motivet. Bølgepappen er skjært ut slik at den danner to horn bak bildet. 

Featured photo – cardboard: Stux, Pixabay
Pixabay License


Posted

Translate »