,

Dekorering av en pappeske

Her viser Linda hvordan man kan dekorere en vanlig brun eske i papp, nedenfor finner du både bilder og video som viser hvordan Linda dekorerte esken.

  • Type prosjekt: Dekorering av pappeske
  • Anledning: Vår/påske
  • Stilart: Shabby Chic
  • Pynt/dekor: Perlebånd, Blomster, Fugl, Engel
  • Hovedfarge: Blå/hvit

SE OGSÅ: LEES SOMMERLIGE ESKE

DEKORERT ESKE

Bildene på esken kommer fra Karisa Graphic

Jeg startet med å male esken hvit og montere på hengsler. Når jeg skal dekorere esker pleier jeg ofte å montere hengsler på lokkene, for når jeg er ferdig med å sette på ark, blonder og liknende blir vanlige lokk som skal tres ned på esker vanskelige (umulige) å få på.

Prosjektet underveis:

DEKORERT ESKE

Etter at esken var malt med hvit Gesso monterte jeg på alle bakgrunnsarkene. Arkene kommer fra Graphic 45 Secret Garden 6*6 blokk. Alle kantene er svertet med Distress ink – Frayed Burlap.  Det jeg gjorde nå var å lime på forskjellige blonder fra samlingen min og halvperler på snor som jeg også har liggende.  Alle bildene jeg har brukt fra Karisa Graphic er svertet med Distress Ink – Frayed Burlap, før de er montert på grønne matter som også er svertet med samme Distress Ink. Alle bildene er limt på med 3d limputer.

Nå var det bare å dekorere ferdig esken. Jeg har brukt bling swirl fra Prima, resin angel fra Prima, halvperler fra samlingen min, Pearl spray fra Wild Orchid Crafts, silkeblomster fra Tresure de Luxe, roseknopper fra Wild Orchid Crafts, heklet doily fra samlingen min, fugl fra Nille og sommerfuglpunch fra Martha Stewart.

Det ferdige resultatet ser du her, oppi esken:
Innsiden av lokket:

DEKORERT ESKE

Esken sett ovenfra:

DEKORERT ESKE

Forsiden:

DEKORERT ESKE

Baksiden:

DEKORERT ESKE

Den ene siden:

DEKORERT ESKE

Den andre siden:

DEKORERT ESKE

Jeg har også en video der jeg viser deler av prosessen. Videoen finner du her:

Translate »