,

Scrappemesser på Lillestrøm

Denne helgen har det vært Design by Me og Stempelscrapmesse på Lillestrøm. Dette er en av de store “happeninger” på hobbymarkedet her i Norge. Design by Me messa er en generell hobbymesse, med symaskiner, stoffer, vinyl, dansk papirbretting, barnehobby, klistremerker, planner og litt scrapping. Stempelscrapmessa er en mer ren scrappemesse.  I tillegg var det i år antikk og samlermesse, men den er ikke med i denne artikkelen. Her er et lite inntrykk fra messene på Lillestrøm.

 

DESIGN BY ME

Denne messa var en messe full av masse inspirasjon. Her var det veldig mye for quiltere og de som syr. I tillegg var det også mye for andre ulike som driver med andre kreative hobbyer. Det var inspirasjon fra fotobutikker, leir, lefser og kransekaker. Her var det små og store symaskiner i et hav av kjente og ukjente merker. Det var quiltestoffer, stoffer til kjoler, t-skjorter og artige paljettstoffene som skifter farge ettersom du stryker over paljettene.  Arne og Carlos og Jenny Skavlan var på messa for å inspirere. Poppy design var også på messa og viste sine norske plannere med tilbehør. Messa var fylt med demoer, kurs og inspirasjon.

 

STEMPELSCRAPMESSA

Stempelscrapmessa var i nabohallen. Denne messa var full av inspirasjon fra ulike scrappebutikker. Det var dies, papirer, bling, lim og stasj. I tillegg var det treff i samme hallen. Ett trykk var også med på messa med masse juleglede. Her var det mye fint å handle med seg.

Håper det var mange som koste seg på messe denne helgen. For dere som ikke kunne komme i år. Kanskje messe frister til neste år?


Posted

Translate »