Designtips: Kortlaging i november

0 43

Dersom du trenger designtips til kortlaging i november kan det være nyttig å vite at hver måned i året har egne blomster og sten knyttet til seg. I november er det krysantemun som er månedsblomsten, mens citrin er månedssten. Jeg har laget et bursdagskort hvor jeg prøver å bruke blomster og bling som kan minne om nettopp krysantemum og citrin. Citrin er en vakker, gul edelsten. På månedens kort har jeg valgt å la tre gule bling øverst på kortet symbolisere citrin. 

De to rosa blomstene på kortet er ment å likne på krysantemum. Det likner kanskje ikke helt, men i samlingen min var det de blomstene som minnet mest om krysantemum – på grunn av kronbladene.

I desember er jeg tilbake med et nytt kort inspirert av månedsblomster og månedssten. Hvis du ble inspirert til å lage noe selv send meg gjerne bilder. Du kan sende bilde til: editor@thepapercrafting.com – da viser vi de fram i TPC Magazine om en liten stund. 

Foto: Marit Pedersen
LesFacettes, Wikimedia (Citrin), License: CC BY-SA 3.0
russavia, Wikimedia (Krysantemum), License: CC BY 2.0

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More