UT I VERDEN: DIANA FRA ROMANIA

Quilling på håndlagde kort, bilder og smykker

4 2,059

Quilling er en form for papirhobby vi ikke har skrevet så mye om i TPC tidligere. Derfor er vi ekstra glade for å kunne presentere Diana Badea fra Romania som lager de mest intrikate og flotte kunstverk. Diana startet med quilling for litt over ett år siden og papirhobbyen har nå blitt en stor del av livet hennes.

DIANA FRA ROMANIADet var i april 2013 at datteren til Diana fikk et prosjekt på skolen om involverte quilling. Fram til da ante ikke Diana at denne formen for papirhobby fantes. Diana holder på med quilling hver dag og selvom hun legger det bort for natten følger gjerne hobbyen med inn i drømmene hennes. Diana kutter selv papirstrimlene hun bruker til quillingen. De lages ved å bruke papirkutter og er 1,5 millimeter brede.

“Jeg ser modeller overalt, blomster inspirerer meg veldig. Jeg lukker øynene og forestiller meg hvordan det neste bildet eller kortet skal bli” forteller Diana. Hun liker blant annet å lage julekort og morsdagskort. “Når det er overskyet eller regner, klarer jeg ikke å bruke lyse farger” sier Diana som også har problemer med å bruke fargen rød, den bruker hun bare når hun ikke har noe valg. Favorittfargene er lilla, gult og brunlige toner.

Quilling

Quilling

Quilling

Quilling

Quilling

Diana lager også smykker og øredobber. De lages gjerne inni mellom veggbildene hennes for at hun skal få klarnet tankene og idéene før hun starter på neste store prosjekt. Ved siden av quilling er Diana svært interessert i dyr. Dersom du vil se mer av det Diana lager kan du besøke Facebook-siden hennes her, og dersom du vil lære med om denne spennende formen for papirhobby finner du en introduksjon her.

Quilling

Quilling

Foto: Diana
Publisert med tillatelse

 

close
4 kommentarer
 1. Maryann Laursen skriver

  WAUW this is soooo beautiful and amazing Diana. You are such a talented lady with this here, and it looks absolutely stunning.

  1. diana badea skriver

   Thank you !

 2. Mai-Britt skriver

  This is not for me, as I’m simply not patient enough, but it looks fantastic!

  1. diana badea skriver

   Thank you !

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More