DIE CUT’S OG AKVAREL MALING

0 1,249

Sidste gang snakkede jeg om, hvor populær akvarel maling er nu, når det kommer til kort. Og viste jer også at man ikke behøver at være god til at male. I dag vil jeg vise jer en anden nem måde, men nu med die cut’s.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Die Cutting, maling
Hovedfarge: Brunt

Hej allesammen. Jeg håber jeres uge har været god, og at I er klar til at holde weekend, med forhåbentlig lidt hobby tid. I dag vil jeg vise jer, hvor nemt man kan sætte et kort sammen, bare ved at bruge akvarel papir og akvarel farver eller i dette tilfælde Distress Ink’s.

Materialer:

  • Distress Inks – Spun Sugar, Picked Raspberry, Worn Lipstick, Shabby Shutters, Peeled Paint og Mowed Lawn
  • Die – Essentials by Ellen Hutson – Bold Blossoms by Julie
  • Stempler: Hero Arts – Woodgrain Bold Prints by Lia og Simon Says Stamp – Big Birthday Wishes
  • Versamark
  • Simon Says Stamp – Hvidt Embossing Pulver

Først sætte jeg mit akvarel papir fast med tape, og gjorde papiret meget vådt med rent vand. Derefter kom jeg de forskellige farver på og lod de tørre. (Hvis du er utålmodig, kan du altid bruge dine varme pistol til at tørre papiret hurtige). Når det var helt tørt, brugte jeg mine dies til at skære motiverne ud med. Til at gøre baggrunden lidt mere interessant brugte jeg baggrunds stemplen fra Hero Arts og og hvidt embossing pulver.

Jeg arrangerede blomsterne og bladene og brugte lim til at holde dem fast. Til hilsenen brugte jeg også hvidt embossing pulver, men bare på Vellum, som jeg sætte fast med lim.

TDØ_DSC_0050

Jeg håber at I kan lide kortet i dag, og håber at I vil prøve denne meget nemme teknik. I kan bruge alt muligt, og ikke kun blomster.

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More