,

Dies jeg måtte eje

Jeg har lige været igang med at lave mærkater til min samling af dies, som på mystisk vis bliver større og større. I den forbindelse, ser jeg ret mange, som aldrig har været brugt. De her var bare en af dem.


Type prosjekt: Kortlavning med dies
Anledning: Generell og fødelsedag
Stilart: Clean and Simple (CAS)
Teknikker brukt: Reverse Die Cutting, Die Cutting, Stempling
Hovedfarge: Hvit og lilla, hvit og blå og hvit og gul/grønn.
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin, stempler.


Grunden til at jeg købte disse dies fra Sizzix (designet av Tim Holtz), var at jeg syntes det var meget elegant og simpelt. 

Dies brukt på kort
Tre kort i henholdsvis lilla og hvitt, blått og hvitt og gul/grønn og hvitt. Disse kortene er laget med teknikken “Reverse Die Cutting”. Diesene kommer fra Sizzix og er designet av Tim Holtz.

Med et bagrunds papir med kulør, og så en enfarvet stykke papir, hvorpå der er udstanset og stemplet en tekst på hvert kort. Det øverste lag av kortet har jeg løftet på 3D-puder, og så er kortet færdig. 

Kreative hilsner fra Jeanette.


Du finner flere artikler fra Jeanette her: Skribent Jeanette Eversen


Jeanettes egen Facebook-side: Gallery Cherry


TPCs inspirasjonsside om Die Cutting finner du her: Die Cutting

Translate »