Digitalt treff og kurs

Har du noen gang tenkt at det hadde vært koselig å holde et digitalt kurs eller delta på et? Jeg har selv holdt ganske mange live kurs digitalt, demoer og ellers hjulpet til med digitale treff. Det er både gøy og mye jobb. Ikke at jeg er noe ekspert, men noen erfaringer har jeg gjort meg og vil du følge meg videre så deler jeg gjerne med deg.

Når vi først landet i pandemien noen år tilbake, så må jeg jo si at scrapping fant fort sin nye vei å gå. Ikke at vi ikke skal treffes! Men jeg tenker at jeg sitter igjen med følelsen av at jeg har fått mer innsikt i hvor stort miljøet i lille Norge egentlig er, mulig det er flere som sitter med denne opplevelsen. Vi sitter hjemme hos oss selv og er med på digitale scrappetreff rundt i landet. Så mange nye bekjentskaper man gjør når avstanden smuldrer bort. Det er så gøy! Jeg vet at det fortsatt er mange som har lyst til å prøve, men ikke har turt å ta skrittet av ulike grunner. Noen trives ikke med å scrappe aleine, andre føler seg ikke trygg på nettgreiene.  Selv sitter jeg ofte sammen med en venninne eller to når vi er på digitreff. Det er en fin løsning for å nesten være på et «vanlig» treff i tillegg til at du får den hjelpen du trenger til å prøve nettløsningen.

SE OGSÅ: HVORDAN PAKKE KIT TIL TREFF

Nå sier ikke jeg at jeg ikke går på fysiske treff. Jeg tenker ja takk begge deler:) Jeg skal faktisk være med på mitt syvende digitale treff for høsten neste helg. Under treffet skal jeg holde et «Scrapp med Betina» i et liv sending. På en måte er det jo et kurs, men jeg har valgt å ikke kalle det det denne gangen da du fint kan lage noe alla med materiell du har hjemme.

Ja jeg lager noen kitt som jeg selger og sender til de som ønsker det. Som oftest så lager jeg kitt som inneholder mange små deler, det vil si at det er mye jobb å lage klart til alle. Men det er jo så gøy.


En annen ting som er greit å huske på er at du ikke kan tenke timelønn, dette må du gjøre fordi det er moro. Kittet på bildet inneholder både stempelplate og dies som trekker prisen opp. Da hjelper det å dele opp annet materiell i mindre porsjoner. Men tilbake til saken. Det er gøy med både digitale treff og kurs. Nå er jeg kanskje litt inhabil, men prøv det før du bestemmer deg for om det ikke passer deg. En annen ting jeg tenker er at du får tilgang til utrolig mye inspirasjon i lang tid fremover i form av demoer og alle bidrag som du kan se på så ofte du vil. Gruppen lukkes jo ikke selv om treffene er over. Prisen på digitreffene varier litt, men de fleste ligger veldig tett på 100,- stort sett.

Jeg legger ved et bilde av den ferdige tagen jeg skal ha scrapp på neste helg. Jammen gleder jeg meg til nok et treff, og ikke minst kaste meg inn i julen for fullt!

Håper vi ses på et treff i nær fremtid!


Posted

Translate »